pedros Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Ooooooooooo pesonalitati, Indianu, Valistreja, Tutu cu alte cuvinte "garda veche". O placere sa ne revedem d-lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Ooooooooooo pesonalitati, Indianu, Valistreja, Tutu cu alte cuvinte "garda veche". O placere sa ne revedem d-lor. OOOOO Domnu Pedro,o sa stam mult de vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 OOOOO Domnu Pedro,o sa stam mult de vorba Cam cite 7=8 kile de gura, pe seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Cam cite 7=8 kile de gura, pe seara. Zi 10 si batem palma sa fie rotund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Ehehe...hai ca sa gasesc dracu' un cep mai gros! Licoare de un an sau doi,nici nu mai stiu in care nu s-a facut!Io beau spritz ca sunt prost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Bai baieti, vinul este minunat la Mizil, ca intotdeauna, dar eu m-as multumi si cu niste drojdie ! Distilata bine'nteles ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Deci a ramas 10 lei de persoana intrarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TzuTzuNet Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Bai baieti, vinul este minunat la Mizil, ca intotdeauna, dar eu m-as multumi si cu niste drojdie ! Distilata bine'nteles ! Adica place tzuica la matale ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 (editat) Numai intre prieteni, TzuTzu, altfel ma feresc ca dracul de tamaie ! Nici sa nu aud ! Editat August 31, 2012 de Motoindianu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Este apa in bazin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 mhmhm...nu este apa in bazin.,vrei sa caram cu galetile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 .....si noi un' ne balacim ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 In niste sprituri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 mhmhm...nu este apa in bazin.,vrei sa caram cu galetile? Lasa vrajeala si umple bazinul cu apa, stai si freci duda.Nu de alta dar sa stim sa ne lum tanga pe noi. Fac pariu ca nici nu ai urcat sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 (editat) .....are omul servici, Petrica......dar tot putea sa dea un telefon macar, sa intrebe daca ne putem bucura, ca in anii trecuti, de sublima balaceala de dimineata cand suntem mahmuri. PS : (lantz) daca nu suni.....promit ca o sa gasesc eu un catel de culoare neagra care o sa te trezeasca intr-una din dimineti Editat Septembrie 2, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 ASA... Ma de urcat nu am urcat...ca nu-i timp,am fost plecat weekendul;,in alta ordine de idei se ocupa Ciprian(duck) de organizare,si nu vad ce probleme ar putea apare din moment ce acum doua saptamani a fost un party maricel acolo ceva gen country-vibes(pitzi) asa ca nu vad cum o gasca de motoristi nu s-ar descurca,avand in vedere tematica de rock n roll party.Cu apa in bazin am inteles ca sunt niste probleme cu izvor sau baraj ceva de unde alimenta cu apa si nu e posibila pomparea.Eu unu abia astept sa ma intalnesc cu prieteni vechi si noi! LOLO: promit ca te sun AZI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 ASA...Cu apa in bazin am inteles ca sunt niste probleme cu izvor sau baraj ceva de unde alimenta cu apa si nu e posibila pomparea. Pai asa zi man, sa nu mai venim in tanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Vine vre-un doctor de oase? Ca poate sarim dracu in bazin asa cum e! Gol ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Vine vre-un doctor de oase? Ca poate sarim dracu in bazin asa cum e! Gol ! Nu se poate ,,,,numai timpenii debitezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 ....cand om fi cu creierii in alcool........nu stim pe unde sarim.... om desena un sotron ca sa avem unde sari..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Stati ma,ca mi-a venit o idee ! sarim cu castile pe cap ! Numai sa nu se supere Ciprian ca ii ciobim bazinul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 lasa-ti ma bazinu, ca si daca o sa fie plin tot no sa face-ti baie in tanga mai bine sariti imbracati sa nu va fie frig hai sa ne vedem sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 auzi........Domnu , Domnu , Domnu BMW ist ..... da' matale nu ai vrea sa faci o baitza la c.o.i.t.z.e ? sau vrei sa stai certat cu apa vreo 3 zile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Hai ma Lolo ca om gasi noi apa de spalat ca daca nu,ne spalam cu vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) Ia gata cu bălăc(ăr)eala. Că nu cred că mă interesază cît de transpirate-s bijuteriile nimănui. Cine se anunță la dus dinspre nord-est pe vineri dimineață? Căpitane Cristi? Eu plec vineri dimineață cînd m-oi trezi, pe la maxim 7.30, dar îmi pot modifica programul să mă sincronizez Âşi cu alții. Badii bîrlădeni... vasluieni... ieÂşăni? Propun punct de întîlnire mausoleul de la MărăÂşeÂşti. Pentru cine mai vine pe partea ailaltă de-a coasta muntelui. Ora să o discutăm aici. Editat Septembrie 4, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate