TzuTzuNet Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 ...cum îi place popii: galbăn Âşi orizontal cum îi place mai bine planetii. ha, panaramă să vezi: la prima citire văzusem "fac io drumu dus întors cu niprul în spate " Âşi eram pregătit să zic: "ha, numa' de-al dracului, cînd ajung, săp un Âşanț!!!" ..Âşi bazinu-i goolllll !!!!... De la atata borala ce or sa deie betzivanii, mare minune de nu so umple. hahahahhahahhahahahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Păi.... să ai grijă să borăÂşti cu dinții strînÂşi, să nu iasă bucățile mari! că dup-aia te ia foamea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Hai ca a-ti inceput sa dati la rate! Ne vedem la Boboci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 ...cum îi place popii: galbăn Âşi orizontal cum îi place mai bine planetii. Daca ajungi,nu uita sa imi aduci sculele de la Uralul meu, pe care le-ai pierdut la Siriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Chiorobelnița încă e la Florin. CleÂştele e pus în rucsac. Acum închid calculatorul, mîine cînd mă trezesc plec încolo. Să ne vedem cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 a-ti pus beutura in masina?, sau la rece sa vedeti ceo sa mai inotati voi...., pe uscat hai ca mainei ziua cea mare, la culcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Somnorosule................ Daca s-o opri opareala asta de ploaie mocaneasca marunta poate oi reusi si eu sa leg bagajul pe IJivina. S-a mai domolit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TzuTzuNet Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Hai ca a-ti inceput sa dati la rate! Ne vedem la Boboci! Poate-l shi pe rahatul ala de Razvanelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Razvanelu Mai traieste Kremf? Indianu' -nu raspunde la tel. Impuscatu'- nu raspunde la tel. Au decedat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TzuTzuNet Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Mai traieste Kremf? Indianu' -nu raspunde la tel. Impuscatu'- nu raspunde la tel. Au decedat? Da, cica sar fi intors de pe Dunare pe 1 Sept. 0216654264 nr lu Legendaru de acasa, eu nu-l sun, il sparg pe rat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Si cum sa vina ma Cimpoiu,cu barca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TzuTzuNet Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Si cum sa vina ma Cimpoiu,cu barca? Cu tine ma, nu vrei sa-l iei ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) Sa-l iau sa-mi impinga scutericiu? Cand plecati? Editat Septembrie 7, 2012 de Motoindianu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 (editat) ...Am un bax de verzitura de la Bulgaria... Am plecat catre voi ... nu de alta, dar vreau sa gust din verzitura lui Tzutzu Editat Septembrie 8, 2012 de SorinSenior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Sa nu ratati carnatii de plescoi. Intrebati-l pe Ciro, el e Taticul lor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Foarte misto ! Mutumiri lui Ciprian Banica pentru efortul facut. Am inteles ca a organizat aceasta intrunire exclusiv pe banii lui. Nu va spun suma, dar este de admirat acest om care a cheltuit o gramada "maruntis", pentru simlpla pasiune a motociclismului. Nu pot spune decat: Jos palaria ! Pozele se pun si se gasesc aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TzuTzuNet Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Foarte misto ! Mutumiri lui Ciprian Banica pentru efortul facut. Am inteles ca a organizat aceasta intrunire exclusiv pe banii lui. Nu va spun suma, dar este de admirat acest om care a cheltuit o gramada "maruntis", pentru simlpla pasiune a motociclismului. Nu pot spune decat: Jos palaria ! Pozele se pun si se gasesc aici. Multzumim frumos pentru poze, barbatzi bine Multzumim frumos pentru poze, barbatzi bine Shi nu vroiam sa spun nimic de urat, numai sa dau cu buna ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Mai traieste Kremf? Indianu' -nu raspunde la tel. Impuscatu'- nu raspunde la tel. Au decedat? Pe Kremf il doare la vasla. Ia uite ce face de nu vine pe la intruniri : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Pentru Kremf facem o adunare la iarna,cand o ingheta Dunarea!Pentru ca merita!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Da ma!Vine cu patinele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 ...Shi nu vroiam sa spun nimic de urat, numai sa dau cu buna ziua Pai ce ?!... am zis eu altceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Ca de obicei, fara sa mai intram in detalii, Intrunirile de la Baile Boboci, au fost, sunt, si vor fi printre cele mai frumoase din an! Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 ...în sfîrÂşit apar Âşi io într-o poză !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 parem-mi-se ca apari si intr-un video! daca ai nitica rabdare, il pun si p-ala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate