switch Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Intrebare foarte simpla: de ce s-a inchis topicul de vanzare/cumparare? De cand e inchis, lumea posteaza cam aiurea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 pt ca vine sfarsitul lumii si oricum nu mai are rost sa vindem sau sa cumparam mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 (editat) Venind sfarsitul lumii nu se mai vinde nimic , se da gratis , cred ca de aia au inchis bazarul . Editat August 25, 2012 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Nu stiu cine l-a inchis, eu l-am redeschis acum. Daca a fost o hotarare a administratorului, atunci imi cer scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate