DragosKTM Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 Eu nu merg la mare... Dar sambata as vrea sa ies in enduro Intre timp m-am dotat, am harti, am GPS, si ma gandesc din nou la Valea Doftanei, de data asta insa fara sa ratacim aiurea, ci un circuit pe creasta muntilor Grohotis, 50 - 100km, cu mai multe posibilitati sa coboram in vale, in functie de cat de obositi o sa fim. Cine e amator ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 Ash veni io dar sa vorbesc cu "mosu"ca eu n-am remorca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 Sa nu uitati sa faceti poze sa le puteti arata acasa! Eu o sa ies in acest weekend cu motocicleta pe strada cu nevasta, desi mi-ar placea un enduro, ca n-am mai fost de 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 pe unde vine valea doftanei ? pe langa ce oras mai mare ? Poate vin si eu cu un prietn, asta in cazu in care nu e chair hard .. Se poate cu dr ? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 Valea Doftanei e situat in stinga de Campina Mai exact intre Campina si Sacele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tigly Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 Hai sa pun doua poze de la tura de saptamina trecuta. Ca exemplu de ce se poate vedea prin Muntii Grohotis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tigly Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 poza2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tigly Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 poza3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 .........si ?e gasca ??? eu am echipa pregatita(teoretic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 mai, ia ziceti programu, ca am ramas si eu acasa, in weekend. vreo plimbare sambata? care-i planul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 29, 2004 Autor Share Postat Aprilie 29, 2004 Pai ar trebui sa plecam de sambata dimineata (mai devreme) sau eventual de vineri seara si sa dormim pe undeva pe acolo, iar sambata sa facem ceea ce am scris mai sus. Fox zice ca vine cu inca cineva, danny daca vrei te iau pe remorca mea, deci am fi 4. Raspunde si tu la telefon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 29, 2004 Autor Share Postat Aprilie 29, 2004 Pit, saptamana trecuta a fost un LC4 Enduro (cu gume serioase), si a mers foarte bine. Dar era un tip foarte solid si cu experienta. Usor nu e... Sunt portiuni foarte abrupte, cu drum cu sleauri nashpa, curbe in panta si "ac de par" toate in acelasi timp. De multe ori drumul dispare si esti "la liber" prin padure, cu tot "rahatul" aferent: copaci cazuti, crengi, frunze moarte, noroi, pietre ude, etc. Tu stii cel mai bine daca te poti baga sau nu. Daca crezi ca poti, hai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 pai ma descurc , am si gume noi da oricum nu aveam cu ce sa aduc motoru pana acolo asa ca am gasit altceva... cred ca merg prin zona branului sau pe la cheile rasnoavei, gura diham .. etc Sa faceti poze, o sa fac si eu.. si sa le punem aici ... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 m-am intors, am fost plecat si am lasat telefonul acasa. hai ca te sun de dimineata sa stabilim cum facem, e bine? mie mi-a murit papucul, asa ca daca ai loc de mine pe remorca ar fi super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Aprilie 30, 2004 Share Postat Aprilie 30, 2004 Din pacate nu cred ca venim ,acum am vorbit cu prietenul meu care zicea ca vine dar acum nu mai vrea mai incerc sa-l conving .......dar deocamdata treaba-i nasoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Aprilie 30, 2004 Share Postat Aprilie 30, 2004 Pit, saptamana trecuta a fost un LC4 Enduro (cu gume serioase), si a mers foarte bine. Dar era un tip foarte solid si cu experienta. Usor nu e... Sunt portiuni foarte abrupte, cu drum cu sleauri nashpa, curbe in panta si "ac de par" toate in acelasi timp. De multe ori drumul dispare si esti "la liber" prin padure, cu tot "rahatul" aferent: copaci cazuti, crengi, frunze moarte, noroi, pietre ude, etc. Tu stii cel mai bine daca te poti baga sau nu. Daca crezi ca poti, hai! Exact asa vreau si eu!!!!!!!!!!!!! Ma descurc cu un dr350? R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 30, 2004 Autor Share Postat Aprilie 30, 2004 Da, fara probleme. N-am inteles din mesajul tau daca Exact asa vreau si eu!!!!!!!!!!!!!Ma descurc cu un dr350? acum, maine, sau doar asa..., in principiu. Daca e pentru maine, da-mi urgent e-mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Mai 1, 2004 Share Postat Mai 1, 2004 ne-am intors! a fost... de vis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Mai 1, 2004 Share Postat Mai 1, 2004 si. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Mai 1, 2004 Share Postat Mai 1, 2004 si, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Mai 1, 2004 Share Postat Mai 1, 2004 si. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Mai 1, 2004 Share Postat Mai 1, 2004 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Mai 1, 2004 Share Postat Mai 1, 2004 ,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Mai 1, 2004 Share Postat Mai 1, 2004 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Mai 1, 2004 Share Postat Mai 1, 2004 pina la urma cine a fost ? eu tocmai acu' 10 minute am intrat am fost la o tura de vreo 200 KM aici in zona(dar promit ca data viitoare nu scapati voi de mine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate