ghita21 Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 (editat) Salutare Asta e primul meu motor mai mare de 50 cm3 pe care am reusit insfarsit sa mi-l cumpar...astept parerile voastre Editat August 29, 2012 de ghita21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 felicitari,ai grija mare de ea si o sa aibe si ea de tine,cati mai multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infocod01 Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Nu pot sa-mi dau cu parerea ca nu sunt expert, doar de vreo 2 luni am si eu moto, dar arata foarte bineee. Sa o stapanesti sanatos fara evenimente !!!! Asfalt uscat ! desi nu prea cred ca-i place asfaltul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Am avut si eu. Faina motoreta, mai ales ca a fost prima! Merge si pe asfalt si pe drumuri de tara. Desi e un pic cam prea grea pt enduro, cu gumele potrivite si cu grija se descurca in orice situatie. Sa ai parte de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelancer Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Arata super! Am auzit ca o sa fie o vara lunga, asa ca mai ai timp de ceva plimbari mai lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghita21 Postat August 29, 2012 Autor Share Postat August 29, 2012 Merci pentru aprecieri. Drum bun si asfalt uscat si voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Mai degraba asteptam parerile tale ( in timp ) ca doar e motocicleta ta........nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 wow.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate