Sei Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 (editat) O scurta excursie de o zi pe traseul Bucuresti-Ploiesti-Cheia-Brasov-Predeal-Sinaia-Ploiesti-Bucuresti. Am fost 3 motociclisti cu R125, 410 km in total. Cateva poze... Plecarea de la Arc, ora 8:30 Prima oprire, Maneciu, pe marginea drumlui. Urmatoarea oprire a fost direct in Sinaia,unde am mancat la Caverna Sarbului, dar poze am facut doar la Cota 1400. O scurta filmare... Nu am facut multe opriri pentru poze, a fost destul de rapida plimbarea si nu am prea avut timp. Totul a decurs bine. Asfalt uscat la toti motociclistii ! Editat August 31, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 (editat) Care a fost media orara si consumul cu 125? Editat August 31, 2012 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 31, 2012 Autor Share Postat August 31, 2012 Cu 65 de lei am facut tot traseul 410 km ! Benzina 99+ chiar. Media orara? Adica.. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Cu 65 de lei am facut tot traseul 410 km ! Benzina 99+ chiar. Media orara? Adica.. ? Nu mai pune benzina mai mare de 95 pe 125cmc iti "topesti" aiurea motorul, tot 15 cai ai indiferent de carburant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 (editat) Consum de 2.5L / 100km ? pff...mega ieftin Probabil ca marcone te intreba ce medie de viteza ati avut (cu cat pe ora ati rulat ) Editat August 31, 2012 de SubInfluentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 1, 2012 Autor Share Postat Septembrie 1, 2012 Da, si eu m-am mirat cand am vazut ca ajung cu cei 65 de lei inapoi acasa... Cu cat am rulat? Pai am plecat pe Dn1 - max 90km/h pana in Ploiesti. Ploiesti-Brasov, fiecare cum a putut, eu am mers cu 30-70km/h. Brasov-Sinaia,a fost ceva cam aglomerat, max 90km/h. Sinaia-Ploiesti, a fost mai liber, am mers si cu 100km/h. Din Ploiesti am mers pe autostrada, crezand ca facem mai putin, era mai bine pe Dn1, am mers si cu 120km/h pe distante scurte. Total 410 km, de acasa pana inapoi acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate