rat_jawa Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 oameni buni eu ma gandesc foarte serios sa imi montez pistoane de oltcit la nepra. Drept urmare o sa cumpar un set complet de pistoane noi cu segmentzi shi cu boltzuri (numai asha se vand). Daca cineva este interesat de jumatate din set il vand (doua pistoane cu segmentzi shi cu boltzuri). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 de curiozitate, cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Noiembrie 6, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2006 (editat) pai am intrebat la magazin shi mi s-a spus ca undeva la 150 RON setul complet pistoanele de oltcit de 1300 au 79,4 mm diametru din pacate nu shtiu ce diametru au boltzurile , dar banuiesc ca sunt putzin mai mici decat alea de nepra Editat Noiembrie 6, 2006 de rat_jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 se poate face, s-a mai facut dar este foarte dificil (formele din capul pistonului, etc) era si o discutie pe aici pe forum despre ce si cum. Am o carte de oltcit pe undeva, foarte detaliata. info despre cote sunt si pe oltcit.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Este pe undeva pe aici un topic intreg despre modificara unui motor de Dnepr cu pistoane de Olcit cu poze si detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 pai am intrebat la magazin shi mi s-a spus ca undeva la 150 RON setul complet pistoanele de oltcit de 1300 au 79,4 mm diametru din pacate nu shtiu ce diametru au boltzurile , dar banuiesc ca sunt putzin mai mici decat alea de nepra ....mai mari, cred ca de 22mm... se poate face, s-a mai facut dar este foarte dificil (formele din capul pistonului, etc) era si o discutie pe aici pe forum despre ce si cum. Am o carte de oltcit pe undeva, foarte detaliata. info despre cote sunt si pe oltcit.ro degajarile pentru supape sint rotite la 90 de grade fata de pozitia necesara la nipru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 /index.php?...istoane++oltcit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2006 si ca sa nu mai deschid alt topic mai am o intrebare.....cine shtie sa imi zica shi mie cotele de la ghidurile de supape de nepra...dau de beut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate