adi_radu Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Salutare . Sper sa nu gresesc dar am cautat pe forum si nu am prea gasit ceva asemanator . Eu personal vreau sa fac o tura mai lunga ..(aproximativ 1000 si un pic mai mult de km ) Si as vrea sa imi impartaseasca si altii din experientele lor ce au luat cu ei , ce au constatat ca au nevoie si nu au etc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Salutare . Sper sa nu gresesc dar am cautat pe forum si nu am prea gasit ceva asemanator . Eu personal vreau sa fac o tura mai lunga ..(aproximativ 1000 si un pic mai mult de km ) Si as vrea sa imi impartaseasca si altii din experientele lor ce au luat cu ei , ce au constatat ca au nevoie si nu au etc . Depinde cum si pe unde vrei s-o faci. Eu am facut (de mai multe ori) 1000 si ceva de km cu un rucsac (38L, cu fermoarul stricat) si un cort legate in spate. In primul rand, cum o sa stai: la cort sau la pensiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Salutare . Sper sa nu gresesc dar am cautat pe forum si nu am prea gasit ceva asemanator . Eu personal vreau sa fac o tura mai lunga ..(aproximativ 1000 si un pic mai mult de km ) Si as vrea sa imi impartaseasca si altii din experientele lor ce au luat cu ei , ce au constatat ca au nevoie si nu au etc . Nu sunt convins ca am inteles intrebarea ta... Ce sa modifici la mobra pt ture lungi ? Pai pt mobra ta nu sunt multe de modificat e aproape gata din fabrica. Prize de curent merg puse doua stanga dreapta pe bord [am pus mai de mult o poza pe topicul de F650GS]. Lumina nu e chiar ce ar trebui sa fie si optiuni nu prea sunt multe . Poti pune un xenon dar farul are striatii si nu o sa fie chiar cum trebuie dar o sa fie semnificativ mai multa lumina. Daca vrei sa bagi mai multi bani in lumini cred ca merge pus un far de dupa 2004 care e clar si atunci xenonul o sa fie mult mai aproape de realitate. Rezervor mai mare nu e cazul. Daca vrei sa te bagi pe coclauri ai urmatoarele chestii de modificat: Crash-bar-uri HeavyDuties sunt foarte bune si le poti procura foarte usor. Suporturi + Sidecase-uri iar iti recomand HeavyDuties mai ales ca noul model de sidecase-uri arata super bine. Suspensiile dar aici discutam de ceva bani buni. Inca ceva cred ca ai vrut sa scrii 10 000 Km pt ca o mie ii faci intr-o zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Camere fata/spate, scule, compresor/pompa, bani si haine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate