kyvacka Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 M-a lasat pompita-n drum, acasa nu mai pot s-ajung... nu e chiar asa, ca intre timp am ajuns si acasa dar pompa a dat coltul si acum caut alta functionala sa pot sa inchid si eu sezonul cum se cuvine. Care aveti asa ceva va rog dati de stire. Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 pai desfa-o daca poti si vezi ce mister se ascunde in pompa cu pricina...teoretic se poate repara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 bica, omu' e mai mecanic decat juma' de forum la propriu. de fapt mai mult decat juma'. daca zice ca are nevoie de o pompa stie ce (cuvant urat) mananca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 bica, omu' e mai mecanic decat juma' de forum la propriu. de fapt mai mult decat juma'. daca zice ca are nevoie de o pompa stie ce (cuvant urat) mananca... ne scuzatz...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 (editat) M-a lasat pompita-n drum, acasa nu mai pot s-ajung... nu e chiar asa, ca intre timp am ajuns si acasa dar pompa a dat coltul si acum caut alta functionala sa pot sa inchid si eu sezonul cum se cuvine. Care aveti asa ceva va rog dati de stire. Ms! Pune-o pe direct, da-o in p#$%*&@^da masii Editat Septembrie 17, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 M-a lasat pompita-n drum, acasa nu mai pot s-ajung... nu e chiar asa, ca intre timp am ajuns si acasa dar pompa a dat coltul si acum caut alta functionala sa pot sa inchid si eu sezonul cum se cuvine. Care aveti asa ceva va rog dati de stire. Ms! Pune o dioda MUR 860 in paralel peste contacte si totul o da fie ca inainte . spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate