mihai_prd Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 (editat) Vand proiect de restaurare, prioritatile sunt altele acum. E un M61 cu acte de M72, este complet, bun la tabla, usor de reconditionat, ofer si un motor de M72 in pret. Vreau 950 de euro pentru motocicleta, in cazul in care o cumpara un cunoscut se poate vinde si in rate (2 pachete de tigari pe zi timp de 190 de zile ) Schimb cu masina diesel, prefer un Mercedes Benz combi, ofer diferenta. Editat Septembrie 16, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Ce mai e de facut la el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 16, 2012 Autor Share Postat Septembrie 16, 2012 Motocicleta necesita reconditionare. Este o foarte buna baza de restaurare, are tot ce ii trebuie, dar in prezent nu este functionala. (fata de alte M-uri pe care le-am cumparat in lazi la preturi comparabile cu acesta, motocicleta este perfecta pentru cineva care are un pic de chef de munca). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 (editat) very nice. Editat Septembrie 16, 2012 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2012 Eu m-am lenevit de cand cu Uralul, nu mai e nimeni vrednic sa se apuce de-o restaurare? Rezervat. Sau mai bine spus, 97,742% vandut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 Salut Mihai! Ai cumva aripi de Dnepru sau Ural pentru motor si atas si o pereche de amortizoare de fata?Te intreb deoarece vad ca reconditionezi astfel de motociclete si caut piesele acestea pentru motorul meu.Mersi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 14, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2013 Vanduta. Topicul se poate inchide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate