nicu_dumitru90 Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 SALUT! solicit si eu o parere in general despre noua mea achizitie HONDA VT500E (PC11) As avea nevoie si de capacul de la tachetul de evacuare. ceva idei unde il pot gasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 SALUT! solicit si eu o parere in general despre noua mea achizitie HONDA VT500E (PC11) As avea nevoie si de capacul de la tachetul de evacuare. ceva idei unde il pot gasi Salut, congratz penrtu achizitie, foarte misto v2-ul ala (o sa te uimeasca ce consum mic are) si e si foarte fiabil. Daca iti trebuie piese de motor suna la 0754 806 075-el e tipul care a avut vt-ul are un amic care are un motor intreg de vt, poate iti mai iei una-alta de pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Una dintre cele mai bune alegeri. La capitolele fiabilitate si consum bate la fund motociclete cu pretentii. Cand strangi capacele alea, sa le tensionezi usor si dupa doua zile incearca sa le desfaci, o sa vezi cat de bine sunt stranse. E aluminiu pe aluminiu si de-asta fac asa. E o greseala sa le strangi tare de la inceput, ca apoi le distrungi incercand sa le desfaci. Cred ca se potrivesc si de Transalp 600, vezi pe la dezmembrari, roaga vanzatorul sa masoare diametrul in zona filetului. Sa te plimbi sanatos si sa te bucuri de ea. Pune si o poza daca ai. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Salut.E o alegere ffff buna.Eu am avuto pe "sorsa" sezonul trecut si am fost ffff multumit de ea te uimeste cu fiecare cm facut pe ea,e uimitoare, consum mic,relaxanta.Am vanduto pt k imi doream cva mai sport, iar acum vreau sa mi.o cumpar inapoi pt prietena mea si pt mn ca imi cam pare rau ca am dato,desi nui prea bn sa imi para rau, dar sa stii ca ai facut o alegere f buna. Va doresc plimbare frumoasa impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_dumitru90 Postat Septembrie 20, 2012 Autor Share Postat Septembrie 20, 2012 intradevar consumul e mic si in acelas timp merge foarte bine. dar problema cea mai mare la ea este ca nu are ceas de bord pt incarcare si maine revin cu poze. o recomandare pt ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Nu are nevoie de ampermetru/voltmetru. Releul de incarcare nu e pitit pe sub sa sau pe sub carene ca la alte motociclete, ci sta afara, bate vantul in el, n-o sa se defecteze. Statoarele se ard rar la motoarele astea. Asigura-te ca aia 5-6 papuci care intra in releu sunt curati, eventual putin unsi ca sa nu oxideze si nu o sa ai probleme. Ulei 10w40 semisintetic(sintetic, daca ai bani). Aproape sigur manaca ulei cu atat mai mult daca este alergata, asa ca verifica-i nivelul des, inainte de fiecare tura mai lunga. E bun si 20W50 dar in primele 5 minute am vazut ca agata putin la schimbarea vitezelor. Verifica nivelul uliului din grup, ca sa fii sigur ca are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_dumitru90 Postat Septembrie 20, 2012 Autor Share Postat Septembrie 20, 2012 am noroc nu consuma ulei deloc si drumuri mai lungi de 30km nu am facut. Care stie, se poate inscrie doar cu catea de identitate germana k nu am brif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 E o motocicleta pe care o s-o lasi mostenire... Foarte fiabila, versatila si simpatica. Va doresc sa deveniti buni prieteni, chiar merita. Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_dumitru90 Postat Octombrie 23, 2012 Autor Share Postat Octombrie 23, 2012 http://www.tocmai.ro/honda-vt500e-6232289.html http://www.tocmai.ro/honda-vt500e-6232289.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Cardan ? Ti-a pus Dumnezeu mina-n cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceflo Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Salut , spuneti-mi si mie va rog , achizitionarea unei honda Vt 500 din 87 , este o alegere buna ? la ce probleme sa ma astept la ea ? multumesc si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_dumitru90 Postat Mai 19, 2014 Autor Share Postat Mai 19, 2014 e o alegere ffffffoarte buna nu e ea o sportiva dar cuplu are destul si o viteza de 200km e ok consum mic si ai scapat de grija lantului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate