Constantin Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 1. Sambata la 8,00 plecarea de la ultima benzinarie inainte de A2. Bucuresti – Slobozia -Tulcea cu moto, 300 km, 3-4 h. Viteza legala. 2. ora 12,00, Sosire la debarcader STAR 2000, la iesirea din Tulcea in aval( sunt cca 50 barci cu motor parcate pe malul Dunarii). Lansare barca la apa. 3. 12,00 – 16,00 Navigat pe bratul Sf. Gheorghe pana in zona Mahmudia – Murighiol – garla Perivolovca, etc. 4. ora 17,00 alimentat la Tulcea la Petrom-ul de la iesirea spre Constanta si plecare, 300 km. Sosire la Bucuresti in jurul orei 20,30. Alte idei ? Poza este de weekend-ul trecut. Pe bratul Chilia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 fara alte idei ! astat e ideea perfecta , vin si eu ! poate includem si un bors pescaresc in plimbare . va sun , sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Salut. Wkdu' trecut am fost la Mahmudia. E mai accesibila intrarea pe lacuri + canale pt ca poti economisi timpul facut de la Tulcea pana acolo cu barca. Dunarea e ff scazuta, nu toate canalele pot fi traversate (depinde si de barca si cati oameni sunt in ea). La intoarcere poti face urmatorul traseu: Tulcea - Cataloi - Horia - Cerna - Macin - Braila - BZ - B. Peisajul de langa Muntii Macinului este superb, eu am prins un apus acolo. Drumul e ok, cam denivelat, dar fara gropi. Mai ai alternativa Tulcea - Isaccea - Macin - Braila, asfalt mai bun + multe viraje, dar peisajul e mai monoton. Atentie la trecerea cu bac-ul, pontonul e de fier si aluneca rau dc prindeti ploaie. Va doresc distractie maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 mergem pe mana profesorului ! multumim oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Pot sa ma alatur si eu de la Galati/Braila? Treceti Dunarea cu bacul, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Septembrie 21, 2012 Autor Share Postat Septembrie 21, 2012 Te asteptam la STAR 2000, pe la ora 12,00. De la Hotel Delta, Tulcea, spre monument, si apoi cateva sute de m spre aval la iesirea din Tulcea. Nu trecem cu bacul. Cu barca de la Star 2000. Vittore, la urcarea - coborarea din barca se intampla sa se ia apa la galosi. Sa ai sandale si pantaloni de schimb, sa nu se ude costumul moto. Daca nu ne incadram in timp, avem cazare asigurata, gratis. Ramane ora 8,00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Imi imaginez ca nu e vorba de un ferryboat, care e capacitatea maxima a barcii si cati au confirmat pana acum? Daca nu s-a facut eja plinul as veni si eu. Punctul de intalnire e la benzinaria Mol Pallady pe sensul de iesire spre A2? Motoarele raman in Tulcea la debarcader? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 ti-ai imaginat bine , nu e decat o barca , moto raman parcate pe mal si noi navigam pe Dunare! am cizme moto , sper sa nu intre apa , maine le probez , poate luam si noi o barca mai .......intreaga , sanatoasa ........stiu sa inot oricum ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Septembrie 21, 2012 Autor Share Postat Septembrie 21, 2012 Barca este Forward 5,3 m, motor Yamaha 40 CP. Permite 4 persoane, deci Vittore, Marius, Adam si cu mine. Motoarele raman pe mal la STAR 2000 in parcare de barci, pazita. Estimez ora 12,00 de lansare la apa.Nici un fel de costuri. Excursia mai scurta pe Dunare, sa ne putem intoarce la Buc. pana seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Puteti lasa un nr de telefon, in caz ca intervine ceva sa pot sa anunt? Pe privat, daca nu public. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Ramane ora 8,00? 8.00, daca intervine ceva anuntati aici. Sper ca aia e benzinaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 opt , opt si cinci , ma imbrac ! opt , opt si cinci , ma imbrac ! ne-am intors teferi chiar daca barca a luat si apa , multumim domn profesor pt plimbare si Adam de companie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Abia acum am ajuns si eu, mi-am mai dezghetat oasele azi daca tot a fost soare, dupa plimbarea de ieri la 12 grade pe autostrada. Desi cand a trecut ferry-ul ala de viteza pe langa noi am avut senzatia ca mergem cu bicicleta pe autostrada, plimbarea a fost superba si compania pe masura! Multumim domn' profesor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate