balazsfi Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 (editat) Am ramas impresionat de cate vorbe bune sunt despre aceste cauciucuri... Ii rog pe cei care au asa ceva pe moto sa-si dea cu parerea...si de bine si de rau, cum sunt pe frig, pe ud...etc http://anvelopemoto.eu/pagina-principala/detail/273-michelin/flypage|ask/79537-power-pure-sc-rear-tl.html?sef=hcfp Suspect mi se pare pretul, ff ieftine pentru niste cauciucuri atat de laudate Pretul total pt fata spate ... 480 ron Multumesc Editat Septembrie 22, 2012 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 (editat) am pe majesty 400 de vreo 6mii de km montate aceste magnifice michelinuri nu le place pe ud in curba(inclinat) peste marcajele albe de la trecerile de pietoni, tot fuge de spate daca accelerezi spre finalul curbei. exista o mica problema cu ele si pe uscat dar numai la anumite marcaje. acum de cateva zile decand e mai frig afara 6-12 grade cu plus, sunt anumite portiuni de asfalt unde nu le prea place inclinatia mare in curbe, sofer+pasager+cauciucuri neincalzite, rulate doar 1-3 km si acu cele bune nu sunt galagioase, teoretic se uzeaza uniform datorita mijlocului de alta natzie, uzura la ochi nemasurat cu subler dupa 6mii de km este aproape inexistenta la peste 15-20 de grade cu + nu am avut niciodata probleme de aderentza pe ploaie se comporta mega decent exceptand anumite marcaje eu le-am cumparat din timisoara de la un magazin care are si site si au fost mai eftine decat situl dat de tine offroad tre sa fi mai atent ca sunt gandite pt asfalt. in limita bunului simt se pot folosi si pe un drum forestier dar cu precautie Editat Octombrie 11, 2012 de cooldeep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 (editat) A bagat deja vreo 1000 km cu ele, doar ca a uitat sa mai dea pe aici Dai si un link sa vedem cat de ieftine-s la Timisoara Michelinurile? Editat Octombrie 14, 2012 de anothergxg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 18, 2012 Autor Share Postat Octombrie 18, 2012 Da, scuza ca nu am mai intrat, intradevar sunt supr bune cauciucurile, multumesc pentru pareri. Un milimetru mai aveam si le dadeam la capat...super multumit de aderenta, se lipesc de asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate