jordashi Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Ma indreptam spre casa pe str margeanului si am vazut o motocicleta cazut. Am oprit, un conservar a virat stanga sa intre in parcare si nu a acordat prioritate motociclistului. El avea doar casca, s-a lovit usor la picior. Mi-a zis ca e ok, a venit si politia si salvarea si am plecat!! Atentie mare!! Mai jos 2 poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Tipic..bine ca a scapat usor...Sanatate multa in continuare .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 pacat de carenele oem ale babutei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smok Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Cum se aduna lumea.. la o tigare, la o samanta, ca la circ. Sanatate motociclistului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 De precizat si ca masina a vrut sa parcheze in statia RATB (cum se practica in zona) si ca Politia accepta tacit situatia asta. Nu stiu cat de usor a fost, cand am trecut din nou la aprox. 30 min mobra era inca pe jos (vezi poza) si motociclistul fusese dus la spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 il duc obligat sa puna mana un doctor pe el. mie mi-au facut radiografie pentru o vanataie micuta pe genunchi. am dat fara protectii in aripa unuia care mi-a sarit in fata. pacat de carenele oem, intradevar, bine ca mai scoatem un retard din circulatie macar o luna ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordashi Postat Septembrie 29, 2012 Autor Share Postat Septembrie 29, 2012 De precizat si ca masina a vrut sa parcheze in statia RATB (cum se practica in zona) si ca Politia accepta tacit situatia asta. Nu stiu cat de usor a fost, cand am trecut din nou la aprox. 30 min mobra era inca pe jos (vezi poza) si motociclistul fusese dus la spital. Nu este statie acolo, este parcare. Ideea e ca nu s-a asigurat 100%. Din ce zicea el un alt sofer i-a facut semn sa intre! Cat despre motociclist am stat de vb cu el si era ok doar era umflat un picior! Asta e procedura sa te duca la spital pentru un control mai amanuntit, dar poti refuza daca vrei:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Frecventez zona cu pricina. Am vazut de curand 2 personaje fara casca pe acelasi model de motor...si m-am trezit tipand ca fraieru' dupa ei. Mai e intersectia cu Ispirescu unde NU merg niciodata semafoarele. Zona de cacao ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate