Constantin Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Cu motoare de strada in Delta 6 octombrie Vad ca sunt putine propuneri de excursii, acum, cand timpul este optim.Fac eu o incercare. Intalnirea sambata 6 octombrie ora 12,00 la Hotel Delta Tulcea sau ora 12, 30 la Bac Nufaru ( 13 km mai departe pe bratul Sf. Gh). Traseu : Nufaru – Ilganii de Jos – Partizani – Vulturul – Maliuc – Gorgova – limita la Crisan Calitate drum : pietruit, de pamant. Trec autoturisme. Excursia in Delta cca 3 – 4 h. Viteza cca 30 km/h. La ora 16, 30 inapoi la Nufaru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Super peisaje. Drum bun si priveliste cat mai frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 io ma gandeam sa trec prin sudul dobrogei prin ostrov, trecere cu bacul si sa cumpar niste struguri adevarati 2-3kg. n-am planificat nimic. e la fel de adevarat ca as merge si pe brasov-buzau. nu stiu inca dar n-am decat o zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 (editat) Singurul cu moto de strada si cauciucuri de strada am fost eu. Nufaru - Dunarea bratul Sf. Gheorge, trecerea cu bacul catre Ilganii de jos satul Partizani - Dunarea bratul Sulina, pe malul opus - Ilganii de sus ...dupa care mi s-a terminat bateria la telefon si n-am mai putut face poze. Eu am ajuns pana la intrarea in Gorgova. Enduristii s-au dus putin mai departe. Editat Octombrie 6, 2012 de Marius '95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 O plimbare de voie pe drumuri prafoase pe malul canalului Sulina, cateva momente de joaca la traversat niste canale secate si alti boscheti(tocmai la astea nu e poza)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate