Vizitator VULPOIU Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 ...în spațiul de la sud de deltă, la vest de lacurile Razim, de Mihail Kogolniceanu fără a ajunge la ele Âşi Adamclisi la sud. Cap de plecare: FeteÂşti oraÂş. Eu m-am gîndit la cîteva: - Cernavodă: podul, centrala nucleară - Tropaeum Traiani, Adamclisi - Medgidia : moscheea, canalul Dunăre-Mare neagră cu faleza lui - ruinele Axiopolis, Capidava, Carsium - munții Dobrogei Îmi mai puteți recomanda altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 - Tropaeum Traiani, Adamclisi e impachetat de iarna. il despacheteaza in 2014 cica. e plin de schele si panze in jurul lor, il renoveaza. nu prea e de vazut nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Rezervatia Naturala Cheile Dobrogei. Nu sunt foarte lungi dar sunt interesante, daca tot esti in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Enisala, Capul Dolosman, Argamum, Manastirea Uspenia de la Slava Rusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Ptiu... era capul de listă de văzut. Deci, se amînă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_Filep Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Aici gasesti mai multe informatii despre locuri de vizitat in Dobrogea: http://prindobrogea.info/ Majoritatea pozelor sunt facute de mine :D :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate