cardan Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Frate, e prea smechera.., sa te vad cum iti iese saua. Chiar imi place. Cam asa a iesit cu tot cu sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 tare de tot amortizorul ala de ghidon (chiar daca nu prea are rost dpdv al eficientei) si motorul per ansamblu e killer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Cu ghidon inalt e mortala, frate.., prea tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Salut, marfa motocicleta are motorul vopsit cum lam vopsit eu pe al meu si burdufuri de cauciuc la furca din fata, avem cam acelasi stil... Cam asa a iesit cu tot cu sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Iunie 17, 2013 Autor Share Postat Iunie 17, 2013 Scuze pentru toti cei ce au intrebat.Probleme personale...,n-am mai urmarit pe aici.Merci de aprecieri,felicitari pentru cele doua(cred,asa am numarat)moto de mai sus.In rest,in semnatura e numarul meu de telefon,cu drag ajut unde se poate. Seara faina la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 tare de tot amortizorul ala de ghidon (chiar daca nu prea are rost dpdv al eficientei) si motorul per ansamblu e killer te inseli radule ..si eu am pe softail si chiar ma ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 (editat) Cam asa a iesit cu tot cu sa cel mai bine arata cu apehanger....toba e din alt film... ps:da cu sporty ce ai? Editat Iunie 18, 2013 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 cel mai bine arata cu apehanger....toba e din alt film... ps:da cu sporty ce ai? o sa revin la apehanger dupa ce o sa fac unul de 25 mm minim,ala e de 22 si e prea mic in diametru raportat la roata fata si furca. sambata am facut si alte evacuari,zi-mi te rog ce parere ai acum. cu sporty nu am nimic,mi-as lua oricand un ironhead,un r sau un xr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 muult mai interesant e asa.bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Nu ai gasit banda neagra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate