bogdykart Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 http://www.niba-scutere.ro/ Am avut si eu Jet si am luat set de la ei . Sunt service Peugeot si aduc si piese . Au multe piese pe stoc ... Vezi ca vin si weekendu asta la SMAEB . Poate o rezolvi acolo biggrin.gif Bafta! merci mult dar intre timp am gasit un set SH la 1mil jumate..tu cat ai dat pe set????? nu expediaza in romania...sunt sigur ca il gasesti pe easyparts... m-am uitat pe easyparts si nu am gasit decat pentru cel pe injectie...iar eu am pe carburator.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 merci mult dar intre timp am gasit un set SH la 1mil jumate..tu cat ai dat pe set????? m-am uitat pe easyparts si nu am gasit decat pentru cel pe injectie...iar eu am pe carburator.. Vezi ca e acelasi set si pe injectie si pe carburator . NU iti lua Sh . Eu am dat 450 Ron pe al meu prin mai 2008... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Vezi ca e acelasi set si pe injectie si pe carburator . NU iti lua Sh . Eu am dat 450 Ron pe al meu prin mai 2008... o sa sun la aia sa vad ce fac... oricum merci mult ca habar nu aveam de site-ul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_knight Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 am fost azi si miam schimbat variatoru (pe un peugeot tkr) cu unu polini second am dat pe el 150 ron dar merge de rupe....prinde 80....poate si mai mult inca nam reusit sa gasesc destul drum sa vad cat prinde tot e stock pe scuter doar toba am schimbat-o cu una giannelli next si variatoru cu unu polini ...recomand schimbarea de variator ieftin si util Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 o sa sun la aia sa vad ce fac... oricum merci mult ca habar nu aveam de site-ul ala Cu placere . Vezi ce faci , bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoimarius Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 cn are peugeot jet force 50ccm d vanzare....pls pls pls add id gogoimarius am un suterici un italjet formula50 la caere i-am schimbat segmentiil...k dadea rateuri....acum dupa ce iam schimbat il accelerez ji nu pleak dp lok... tot la fel dak il accelerez la mazim da rateuri....dc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 are cineva masca din fata bordului de pe coarne?pentru un Jet Force C-tech de preferinta neagra sau portocalie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 amo nelamurire...vreau sa iau o toba sport si am vazut ca toba originala are o "mustata" in care intra un furtun...presupun ca e de la catalizator.Toba sport nu are asa ceva..ar fio problema in caz ca as acoperi acel furtunas?Scade din performantele motorului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Un prieten de-al meu merge cu ala fara , dar are un sunet de te dor urechile.. Nu este nici o problema ! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 amo nelamurire...vreau sa iau o toba sport si am vazut ca toba originala are o "mustata" in care intra un furtun...presupun ca e de la catalizator.Toba sport nu are asa ceva..ar fio problema in caz ca as acoperi acel furtunas?Scade din performantele motorului? eu la jetu' meu am astupat amandoua tzevile alea si acum fuge 85 si are un demaraj mult mi bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 unde pot gasi un filtru de aer pentru jet force ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Vand Peugeot SpeedFight 2 http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulgari Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 are cienva maneta de frana fata pe disc peugeot speed fight 1 pls cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Salutare . De cateva saptamani sunt posesorul unei motorete peugeot xp6 toproad. Toate stock pe ea , putine km , motor am6 minarelli , 6 viteze ,etc. De ceva zile caut ulei pentru cutie 10w30 (asa era specificat in cartea lui), mai rar dar.. sper sa gasesc Voi de care folositi ? pentru amestec pun castrol 2T. Ce a ce mi-ar trebui este un capac de la maneta de frana frata.pun si cateva poze apropo.... stiti ceva site bun/ieftin cu piese pentru peugeot ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3v1l_mast3r Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 stie cineva de unde pot lua un cdi pt un elyseo 100 cmc?sau de pe ce model mai potriveste ceva preturi oferte?variante alternative as avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) salut are cineva un stop de sp2 Editat Noiembrie 19, 2009 de g3o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nibaserv Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 salut are cineva un stop de sp2 Salut, Banuiesc speedfight 2. Da ,111 lei. www.niba.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 salutare , am si eu un peugeot elystar 49ccTSDI si am ceva probleme cu el , daca si pricepe cineva la sistemul de alimentare TSDI. ..nu-mi mai sta la relanti , si cateodata nu se mai accelereaza, si si imi licare martorul de injector in bord.... am fost cu el la reprezentanta si n-au stiut ce sa-I faca...mi-am luat orice gand de la el , dar poate se gasesc oameni destepti dornici sa ma ajute.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 salutare.Am si eu o intrebare.Doresc sa achizitionez un Peugeot JET FORCE 125 Compresor.Intrebarea mea e; oare se gasesc piese pentru el aici sau vreun service specializat?in caz ca voi avea vreo problema?Va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai5329 Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 salut ! mi-am cumparat si eu un peugeot elyseo 125cc, 4 timpi, an fabricatie 2001 si mi s-a stricat chiuloasa si imi trebuie alta. aveti vreunu asa cv de vanzare ? va rog frumos k am nevoie neaparat. astept pm k nu prea intru pe forum o zi buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 salut sant posesorul unui peugeot v clic nou, mi se pare cam lenes... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clever Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 salutare am si io o problema am un peugeot speedfighter 2 100cc si cred ca am facut-o de oaie. nu aveam baterie si am zis sa ii dau curent, dar din graba si neatentie am pus cablurile invers (+ cu - si - cu +) ( a sarit siguranta instant iar dupa ce am schimbat-o (siguranta) nu mai imi merg luminile (in bord si faru) semnalizarie, stopu si claxonu merge. Acum cealalta problema ii ca nu mai da scanteie deloc de invartit invarte dar nu da scanteie Ce sa se fi bulit?? CDI-ul?? L.E: mai are pe undeva vreun set de sigurante?? ca inafara de cea mare nu am vazut pe nici unde alte sigurante :| Ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRS-Cristi Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Salut! Primul meu scuter.. Peugeot Vivacity 3.. An fabricatie: 2009 Motor: 49 cmc Tin sa precizez ca sunt incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanix Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 salut sant posesorul unui peugeot v clic nou, mi se pare cam lenes... Normal ca e lenes... e 50cc, 4 timpi! V-Clic este SINGURUL model care nu este tocmai Peugeot. Este o chinezarie mai reusita, facuta dupa specificatiile Peugeot, vanduta de Peugeot, piese la preturi de Peugeot (adica japca, dar macar gasesti absolut orice piesa originala) pentru piata europeana low cost. Pe scurt, Peugeot s-a gandit sa faca concurenta chinezariilor din Europa cu alta chinezarie pe care scrie Peugeot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danikon Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 Salut Detin un peugeot Loxoor 2001 carburator Poate fi limitat din cdi ? Momentan am scos limitatorul de la variator stock respectiv cotul de la toba stock (cu catalizator) rezulta vit maxima 60km/h Greutate role variator 8 grame Exista alte restrictii la aceste modele de scutere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate