riderontornadoes Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 la depozitul de fier vechi de langa restaurantul Vulturul, din cartierul militari, sunt trei motociclete Mobra in stare buna. poate cineva are nevoie de ele, aveau nr vechi si vor ajunge aproape sigur curand la topit. am facut si o poza. cine vrea detalii poate sa ma sune. nu stiu de ce nu se vede poza aici, la mine in calculator e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WZY Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 incearca cu imageshack.us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sdu Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 ar fii pacat de ele, mai ales daca zici ca arata ok. eu unul am o mobra s50, in curs de restaurare, prin iarna ar trebui sa fie gata:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Octombrie 23, 2012 Autor Share Postat Octombrie 23, 2012 uite-le. nu stiu daca mai sunt inca acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiuDR650R Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Salut....lasa-mi si mie un PM cu numarul de telefon sau posteaza-l aici pentru ca m-ar interesa mobrele alea. Am una in curs de restaurare dar nu mi-ar strica niste piese in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Salut....lasa-mi si mie un PM cu numarul de telefon sau posteaza-l aici pentru ca m-ar interesa mobrele alea. Am una in curs de restaurare dar nu mi-ar strica niste piese in plus Si ce faci cu PM-ul sau cu numarul de telefon, il pui pe Mobra? Du-te si scoate-le pe alea din abator pana mai sunt acolo. Ia-le toate, sigur nu pierzi nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) Mi-ar trebui si mie una daca vrei sa donezi vreuna dintre ele S50 mi-ar trebui mai exact. Daca as avea banji le-as lua pe toate 3 ca e pacat de ele. *bani. imi cer scuze pentru greselile de scriere. Editat Noiembrie 9, 2012 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 A fost cineva sa le ia de acolo? Oare mai sunt acolo? Si eu am o mobra in restaurare si as avea nevoie de ceva piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate