Sari la conținut

Curaj sau ...nebunie?

stelsson
 Share

Postări Recomandate

Eu am facut transfagarasan si transalpina de 2 ori cu scutere chinezesti de 50cc, cu cort, scule, mancare. 1500km in cateva zile. Colindam mai mult tara pe atunci....decat acum....Deh, consum de 2,5% si benzina la 4 lei....fata de consum de 6% si benzina 6 lei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt din Boldesti-Scaieni si am un maxi scuter de 250cmc.

Vineri seara am plecat pe acest traseu: Boldesti -Buzau-Rm.Sarat-Focsani-Tecuci-Barlad-Husi-Mosna (de Iasi).

Intrebarea mea este:Care dintre voi ati face asa ceva?

Si mai astept cateva sfaturi.

ce zici de grecia?

s-a facut in 2013.

Arad-Thasos-Ploiesti-Braila-Arad.

cu 250 cc

Editat de edward_zone
Link spre comentariu

Sunt din Boldesti-Scaieni si am un maxi scuter de 250cmc.

Vineri seara am plecat pe acest traseu: Boldesti -Buzau-Rm.Sarat-Focsani-Tecuci-Barlad-Husi-Mosna (de Iasi).

Intrebarea mea este:Care dintre voi ati face asa ceva?

Si mai astept cateva sfaturi.

app de "curajul sau nebunia " ta .

Duminica trecuta am fost pe la targul din baicoi cu motorul . Cand sa parchez am gasit loc langa un scuter incarcat cu ceva flori pe portbagaj . Nu il bag in seama , in schimb se baga in seama proprietarul scuterului . Intreaba el una alta de motor bla bla . Il intreb si eu de scuter , de cat e km din astea . Si imi zice omul ca de 25o . Eu , obisnuit cu toti lesinatii de circula fara permis cu panaramele alea de 50 il intreb daca are permis pentru el . La care omul imi zice ca de prin anii 60 are . Opa , imi zic . Si se da omul la povestit . Ca are scuterul de 2 ani ca l-a luat din Italia de la politia din Napoli si ca a venit pe el de acolo . Prin Slovenia etc . Deja ma uitam mai cu respect asa la el . Il intreb de ce nu isi ia motor , da el zice ca la varsta lui nu ii mai trebuie . Automat vine intrebarea : da ce varsta aveti ? La care el 75 de ani . Ce sa zic arata parca mai bine decat 75 de ani .

Dar , sa vi cu un scuter din Italia la 73 de ani pana in Romania , nu ti se pare ca esti la nivelul de joaca in nisip cu ai tai 200 de km ?

Link spre comentariu