claudiulro Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Salutare tuturor. Stie cineva despre accidentul de azi de la Nades, Jud. Mures?? Am inteles ca a murit un baiat si celalat a fost dus la spital. Daca are cineva informatii despre accident sa posteze. Mersi. Ride Safe !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Urata zi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Salutare tuturor. Stie cineva despre accidentul de azi de la Nades, Jud. Mures?? Am inteles ca a murit un baiat si celalat a fost dus la spital. Daca are cineva informatii despre accident sa posteze. Mersi. Ride Safe !! N-o sa posteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Foarte urata, 3 accidente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiulro Postat Octombrie 21, 2012 Autor Share Postat Octombrie 21, 2012 bachus_21 stii tu ceva despre acel accident ? Sa nu se inteleaga gresit, nu zic din rautate doar sunt curios ce s-a intamplat acolo . Azi am iesit si eu cu motocicleta si dupa ce am ajuns acasa am primit telefoane daca sunt bine si eu nu aveam habar despre ce ii vorba. De aia am postat pe forum , poate cineva stie ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 bachus_21 stii tu ceva despre acel accident ? Sa nu se inteleaga gresit, nu zic din rautate doar sunt curios ce s-a intamplat acolo . Azi am iesit si eu cu motocicleta si dupa ce am ajuns acasa am primit telefoane daca sunt bine si eu nu aveam habar despre ce ii vorba. De aia am postat pe forum , poate cineva stie ceva. Nu stiu. Stiu insa ca din Mures nu prea "rasufla". CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate