binox Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Stie cineva daca pentru aceasta motoreta se poate obtine de la reprezentanta sau nu numai, o cheie in situatia in care nu mai exista nici o cheie originala? Ma intereseaza si partea mecanica si cea electronica a cheii, eventual si un cost aproximativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 sigur iti pot da cheia dar va trebui sa astepti . Vezi ca pe forum sunt useri care se ocupa cu chei moto . intreaba la ei . Poate scapi mai ieftin . Reprezentanta stiu ca aduce acum problema va fi codarea ei (Nu stiu daca vine codata din fabrica sau va trebui sa inveti motocicleta cu ea , ECU ) Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Poti incerca si in Cora (Militari). Am facut tot felul de chei la ei si au si specialitati cu cip programabile.Poate se nimereste si pt tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paracalin Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Stie cineva daca pentru aceasta motoreta se poate obtine de la reprezentanta sau nu numai, o cheie in situatia in care nu mai exista nici o cheie originala? Ma intereseaza si partea mecanica si cea electronica a cheii, eventual si un cost aproximativ. Daca vrei pot sa ti dau un numar de telefon al unui baiat care m a ajutat si pe mine.... 100 % poate face cheia. Lasa mi pm daca e ...sa ti dau nr. salutare si bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Octombrie 22, 2012 Autor Share Postat Octombrie 22, 2012 Multumesc pentru raspunsuri! Intre timp mi-a raspuns si bavaria, Ei pot face cheia la un pret de aproximativ 60-65E . Conditia este sa fie motorul pe numele meu si sa-l duc la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate