ApacheChief Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 ...functionala, pt 2 zile. E vb de o filmare si motocicleta in cauza trebuie sa treaca prin cadru, deci probabil ca o sa faca 2 km maxim. Trebuie sa fie functionala, nemodificata. Astept raspuns in cursul zilei de astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Cateva intrebari : - cine o va conduce ? - unde se desfasoara filmarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustinConde Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 (editat) Comuniste nu.. Harley daca ai nevoie. https://fbcdn-sphoto...060121080_n.jpg https://fbcdn-sphoto...889881742_n.jpg https://fbcdn-sphoto...298026942_n.jpg https://fbcdn-sphoto...061213254_n.jpg Regards, Justin. Editat Octombrie 23, 2012 de JustinConde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Pozele cerute. Ai PM cu numarul de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Octombrie 23, 2012 Autor Share Postat Octombrie 23, 2012 O duc eu, in bucuresti. O sa treaca incet prin spatele unui cadru, deci o sa faca, cu toate dublele posibile, maxim 2 km. Nu am nevoie de HD oltean nebun, din ala am destule, tre comunista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 ...functionala, pt 2 zile. E vb de o filmare si motocicleta in cauza trebuie sa treaca prin cadru, deci probabil ca o sa faca 2 km maxim. Trebuie sa fie functionala, nemodificata. Astept raspuns in cursul zilei de astazi. IFA BK 350 din 58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustinConde Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Pozele cerute. Ai PM cu numarul de telefon. Foarte FAINA ! Arata impecabil ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 ...functionala, pt 2 zile. E vb de o filmare si motocicleta in cauza trebuie sa treaca prin cadru, deci probabil ca o sa faca 2 km maxim. Trebuie sa fie functionala, nemodificata. Astept raspuns in cursul zilei de astazi. Bai Andrei, mai traiesti? Da un semn la 0723565973. O facem vedetă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustinConde Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 O duc eu, in bucuresti. O sa treaca incet prin spatele unui cadru, deci o sa faca, cu toate dublele posibile, maxim 2 km. Nu am nevoie de HD oltean nebun, din ala am destule, tre comunista. Nu te lua dupa adresa de pe buletin ))) Succes la filmare ! Regards, Justin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Octombrie 23, 2012 Autor Share Postat Octombrie 23, 2012 Nu te lua dupa adresa de pe buletin ))) Succes la filmare ! Regards, Justin. Nu ma iau dupa aparente mah Bad To The Bone...nu stii ce mi-ai aratat pe piept la Harley sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Cateva intrebari : - cine o va conduce ? - unde se desfasoara filmarea ? Cam astea ar fi in dotare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu.tomica Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Poate va ajuta cu ceva.... Jawa de 350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Si eu vreau sa o fac vedeta pe a mea,daca esti interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustinConde Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Nu ma iau dupa aparente mah Bad To The Bone...nu stii ce mi-ai aratat pe piept la Harley sambata? Bre'.. de un'sa stiu cu, cine vorbesc ca avatarul nu era prezent sambata )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Nu mai postati, ca s-a rezolvat. Solo alb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 PIX ? O face vedeta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate