marcone Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Legatura a devenit mai rapida, acu' ca o sa avem pod la Calafat: http://www.realitatea.net/podul-la-care-au-visat-mai-bine-de-un-secol-devine-realitate-vestul-si-centrul-europei-mai-aproape_1036545.html Poate o punem la anul de-o calatorie de inaugurare a podului terminata in Dubrovnik - 950 de km si 3 granite trecubile cu buletinul/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 merge desi nici trecrea de la drobeta nu e rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Iar aia de la Realitatea nici macar nu s-au obosit sa faca o poza reala podului. Mi-e si jena sa citesc astfel de articole. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 (editat) Podul va fi deschis pentru autoturisme şi trenuri în anul 2013, iar până atunci trebuie efectuate o serie de lucrări de finalizare, precum asfaltarea, construirea căii ferate, hidroizolarea, instalarea unor elemente menite să protejeze construcţia în cazul coliziunii vreunei ambarcaţiuni, scrie Agerpres. Asta e de radio Erevan: E gata podul? E gata!!!! Doar ca inca nu l-am terminat.... Editat Octombrie 24, 2012 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 24, 2012 Autor Share Postat Octombrie 24, 2012 merge desi nici trecrea de la drobeta nu e rea Nu e, dimpotriva, e mai pitoreasca doar ca se ocoleste ceva si se pierde mult timp in vama, asa treci in Bulgaria fara sa dai casca jos si in Serbia pe la o vama fara trafic. Podul va fi deschis pentru autoturisme şi trenuri în anul 2013, iar până atunci trebuie efectuate o serie de lucrări de finalizare, precum asfaltarea, construirea căii ferate, hidroizolarea, instalarea unor elemente menite să protejeze construcţia în cazul coliziunii vreunei ambarcaţiuni, scrie Agerpres. Asta e de radio Erevan: E gata podul? E gata!!!! Doar ca inca nu l-am terminat.... Asa am scris si eu, 2013, nu vreau sa ma duc maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate