marcone Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Legatura a devenit mai rapida, acu' ca o sa avem pod la Calafat: http://www.realitatea.net/podul-la-care-au-visat-mai-bine-de-un-secol-devine-realitate-vestul-si-centrul-europei-mai-aproape_1036545.html Poate o punem la anul de-o calatorie de inaugurare a podului terminata in Dubrovnik - 950 de km si 3 granite trecubile cu buletinul/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 merge desi nici trecrea de la drobeta nu e rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Iar aia de la Realitatea nici macar nu s-au obosit sa faca o poza reala podului. Mi-e si jena sa citesc astfel de articole. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 24, 2012 Autor Share Postat Octombrie 24, 2012 merge desi nici trecrea de la drobeta nu e rea Nu e, dimpotriva, e mai pitoreasca doar ca se ocoleste ceva si se pierde mult timp in vama, asa treci in Bulgaria fara sa dai casca jos si in Serbia pe la o vama fara trafic. Podul va fi deschis pentru autoturisme şi trenuri în anul 2013, iar până atunci trebuie efectuate o serie de lucrări de finalizare, precum asfaltarea, construirea căii ferate, hidroizolarea, instalarea unor elemente menite să protejeze construcţia în cazul coliziunii vreunei ambarcaţiuni, scrie Agerpres. Asta e de radio Erevan: E gata podul? E gata!!!! Doar ca inca nu l-am terminat.... Asa am scris si eu, 2013, nu vreau sa ma duc maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate