mythos Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Salutare, am de ceva timp o problema la contact: nu cupleaza cum trebuie ceva prin interior. L-am facut bucatele si remontat de 2 ori dupa care a functionat fara probleme, de fiecare data cam la vreo un an. De data asta am facut acelasi lucru, dar dupa ce l-am asamblat la loc s-a defectat mai rau, pe langa ca nu am curent, incepe sa invarta in gol pe undeva cand incerc sa pun cheia pe ON. Am reasamblat de cateva ori da' rezultatu' e la fel, desi nu pare sa se fi rupt nimic, poate totusi imi scapa mie ceva. As fi tare recunoscator pentru o idee de rezolvare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Ce inseamna ca l-ai facut bucatele si l-ai remontat? La fire te-ai uitat? Cel mai probabil ai un scurt pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Octombrie 25, 2012 Autor Share Postat Octombrie 25, 2012 Am desfacut continutul butucului. Datile trecute era o problema la patinele din interior, nu se facea bine contactul pe undeva. Firele par in regula si nu sunt nicaieri urme de scurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 . As fi tare recunoscator pentru o idee de rezolvare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Contactul normal trebe sa aibe niste contacte (tablite) si bile cu arcuri care sa le preseze de contacte unde sunt firele, acele bine se simt cand pui sau iei contactul. Poate ai pierdit bilele sau arcurile sau se poate sa se fi rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Zi-ne si ce motor e si din ce an..ca daca e antichitate schimba fratioare contactul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 sa rupt tija ce invarte contactul ... din pacate trebuie schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate