Jump to content

Coste

Membru
 • Posts

  326
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  TM
 • Carnet moto din
  2012
 • Motocicleta
  Honda CBR F3 & CBR 500 F
 • Numar Moto
  TM 15 NYZ

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda CBR 500 F, Honda CBR 600 F3

Coste's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Ma gandeam ca poate au desfacut firul negru care face legarura cu cadru si borna negativa de la acumulator.
 2. Prinde firul negru masa care era la electromotor undeva pe motor si incearca sa il pornesti.
 3. Dai de A1 sau A2 si la 1400 euro gasesti un CBR 125, scoala plus motoru ajungi in maxim 2000 euro si e mult mai bine decat un motor de 50 la 3000 euro cu care mai mult iti mananci nervi. /index.php?/topic/718044-vand-honda-cbr-125-2007/
 4. Eu am tot de 500 dar daca cauti CBR 600 F1 o sa il gasesti, e acelasi motor doar cilindri difera. La ce pret ai gasit motoru ?
 5. Motorul e in 2T deci nu consuma mai mult ulei ca nu are de unde dar de tras intradevar trage mai greu, conteaza si ce uzura are setu motor.
 6. Consumul de benzina e din cauza muzicuteti care nu mai inchide bine, segmenti nu au treaba cu consumul. Acel cauciuc de care zici tu se numeste flansa de admisie iar furca la nrg cu cu arcuri nu ulei si e foarte proasta. Daca fierbe poate si fie curelusa de la pompa de apa si ulei rupta sau pompa si din cauza asta ai stricat si garnitura de la chiuloasa cel mai probabil.
 7. Dar nu e mai bine sa demontezi baia de ulei, in felul asta poti sa o duci usor la reparat si vezi si poti curata si depunerile din baia de ulei daca sunt. Dupa reparatie cumperi o garnitura noua pentru baia de ulei.
 8. Uite o poza cu ambreiaju, piesa din partea dreapta e oala.
 9. Ce dimensiuni ai la cauciucuri ?
 10. Eu am blocat roata o data sau de doua ori fara sa vreau in rest de fiecare data am blocato intentionat. Nu am scapato din cauza franei pe jos deocamdata
 11. Da stiu am gresit cand am scris pocnituri, nu stiu ce e asa amuzant. Toba nu e imbracata in folie de carbon si nicidecum nu e toba stock
 12. Stie cineva ce toba e in poze, nu scrie nimic pe ea dar din cate vad avea ceva prin pe ea cu doua pocnituri dar din pacate nu mai e la locul ei.
 13. Si eu am avut acelasi problema la un cbr 500 f1, problema era releul de incarcare schimbal si scapi de problema Nu are nici o treaba electromotorul cu incarcarea, electromotorul doar invarte motoru cand vrei sa il porneti dupa care putem spune ca sta degeaba pe motor. Alternatorul e alta treaba dar si ala e numai la masini nu si la motociclete ca motocicletele de obicei au un stator si o volanta cu magnet care se roteste pe stator
 14. Cand ai facut schimbul de ulei inainte sa pui noul filtru de ulei ai turnat ulei nou in el sa se inbibe cartonul din el cu ulei ?
 15. Nu pune 200 ml de ulei ca e prea mult, eu recomand 25 ml ulei la 1 litru benzina
×
×
 • Create New...