Sari la conținut

Coste

Membru
  • Număr conținut

    326
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Coste

  1. Ma gandeam ca poate au desfacut firul negru care face legarura cu cadru si borna negativa de la acumulator.
  2. Prinde firul negru masa care era la electromotor undeva pe motor si incearca sa il pornesti.
  3. Eu am tot de 500 dar daca cauti CBR 600 F1 o sa il gasesti, e acelasi motor doar cilindri difera. La ce pret ai gasit motoru ?
  4. Motorul e in 2T deci nu consuma mai mult ulei ca nu are de unde dar de tras intradevar trage mai greu, conteaza si ce uzura are setu motor.
  5. Consumul de benzina e din cauza muzicuteti care nu mai inchide bine, segmenti nu au treaba cu consumul. Acel cauciuc de care zici tu se numeste flansa de admisie iar furca la nrg cu cu arcuri nu ulei si e foarte proasta. Daca fierbe poate si fie curelusa de la pompa de apa si ulei rupta sau pompa si din cauza asta ai stricat si garnitura de la chiuloasa cel mai probabil.
  6. Uite o poza cu ambreiaju, piesa din partea dreapta e oala.
  7. Cand ai facut schimbul de ulei inainte sa pui noul filtru de ulei ai turnat ulei nou in el sa se inbibe cartonul din el cu ulei ?
  8. Nu pune 200 ml de ulei ca e prea mult, eu recomand 25 ml ulei la 1 litru benzina
  9. Sau poti muta siguranta de la cuiul de dozaj mai sus pe cui, in felul asta cuiul o sa stea mai jos in carburator (trage mai putina benzina)
  10. Silicon negru de la Victor Reinz, un tub e aproximativ 25 lei dar e de calitate si dai cu el un strat subtire numai pe marginea carterului ca in interior nu are nici un rost.
  11. La carter o sa iti tina siloconul (merge si fara silicon) dar eu ma refer ca e mai de calitate cel de care ziceam, daca o sa ai ocazia sa il folosesti ai sa vezi. Ca bagi benzina de 95 sau 98 nu te ajuta cu nimic decat sa cheltui mai multi bani in rest eu nu ii vad rostu. Carburatorul dupa ce il cureti bine il reglezi in felul urmator: Dai relantiu pana la 3000 rpm aproximativ sau sa stea mai turat Insurubezi surubul de la aer de tot Desurubezi surubul de la aer cate jumatete de tura pana auzi ca motorul sta cel mai turat (cat mai sus in rpm) Acolo te opresti si il insurubezi o jimatate de tura Scazi relantiu pana crezi ca e indeajuns Gata carburatorul ar trebui sa fie reglat bine
  12. Sper sa opti permisul cat mai repede si usor, bafta. Tot acel Kawasaki eliminator il are si acum dupa noua lege ?
  13. Fara acel distantier iti freaca bendixu de carter. Ambielajul se roteste usor cu mana ? Siliconul ala rosu e e prea bun, daca vrei silicon bun cauta Victor Reintz in ambalaj albastru silicon negru la aproximativ 25 lei
  14. Cum a zis si colegul se pune vaselina dupa care vine o garnitura de protectie dupa care pui statotul, volanta nu ai cum sa o pui gresit findca are un loc pe ambielaj unde vine o pana de metal care intra in volanta. Pune pompa de ulei in carter si acea rotita de plastic ci tit cu acel bolt pe ambielaj si invartel sa iti dai seama cum functioneaza, pe tine te deruteaza canelurile acelea din rotita de plastic.
  15. Cum sa fie bateria de vina daca zice ca motoru porneste de 3-4 ori cu bateria si de fiecare data motorul sta numai 3-5 secunde pornit dupa care se opreste si iara il porneste cu acelasi baterie. Daca era moarta nu il mai pornea inca o data sau invartea electromotorul foarte slab.
  16. Ambielaju il verifica sa vezi daca nu are jos fata spate nu in lateral si rulmenti daca nu au joc lasai pe aia ca nu au nimic si mergi mult si bine cu set de 70 cc pe ambielaj stoc in stare buna.
  17. Din cauza cdi-ului sa ars siguranta, fum de unde a iesit din motor ? Releu de pornire nu se arde doar ca uneori nu mai face contact, poti sa bagi o surubelnita groasa cum a zis si colegu intre suruburile care tin doua fire groase dupa care o ti asa ca trebe sa invarta electromotorul.
  18. Dupa mine motorizarea piaggio e cea mai performanta fata de minarelli sau morini dar are si un consum de benzina putin mai mare decat un minarelli si pompa de apa tine mult si bine daca ii bagi antigel nu apa de la robinet. Sa nu cumperi motor cu motorizare morini ca o sa iti para rau sau injectie in 2T. Ceva modele care imi plac si mie sunt: Piaggio nrg mc3 (am si eu unu), Piaggio nrg mc4, Aprilia sr2 (motorizare minarelli sau piaggio), Aprilia sr3 si Gilera runner. Sunt si altele dar astea imi plac mie mai mult plus ca daca mai cumperi un set motor de 70 cc Top performance de fonta care e mai ieftin si rezistent si o toba Leo vince zx sau ceva asemanator merge super bine chiar si cu carburator de 12 sau 17 dar te cam lasa fara benzina in rezervor
  19. Probabil gasesti si la My moto cdi sau la majoritatea magazinelor cu piese moto sau scutere. Carburatorul e curat, bujia e buna nu da scanteie in interiorul ei (portelan fisurat), jocu la supape e in regula, compresie are ? Poate te ajuta si o schema cu legarea firelor la cdi.
  20. Spuma e din cauza condensului dar poti sta linistit ca nu are nimic motoru sau uleiu, e normal sa se intample fenomenul asta in sezonul rece chiar si la masini.
  21. Am avut si eu probleme cu pompa la un CBR F1 dar am reusit sa o repar provizoriu pana cumpar un kit de reparatie (85 lei) Am demontat pompa de pe motor dupa care am desfacut capacu negru din spatele pompei, acolo sunt niste contacte care seamana cu platina si trebe demontate si scos arcul din interior dupa care o sa se sepate piesele una de alta ca sa putem lucra la ele. Dupa ce le demontati aveti nevoie de un pistol de lipit, o bucata de fir litat, cositor si smirghel pentru a indeparta mizeria de pe contactul pompei pe care vrem sa il cositorim. Eu am cositorit pe contactul de jos o bucata de fir litat dupa care am asamblat tot mecanismul inapoi pe pompa, mai multe vedeti in poze. Pozele cu pompa de benzina mitsubishi
  22. O trusa ca asta iti ajunge http://www.okazii.ro/seturi-scule/trusa-tubulare-108-piese-auto-torsuri-boraci-rac-camion-duba-autoutilitara-transport-marfa-a136164670
×
×
  • Creează nouă...