vik55 Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 AGREAZA CINEVA DIN CEI CARE S-AU SCULAT LA ACEASTA ORA O IESIRE IN ZONA VALENI [ am vazut acum dimineata la tv ,este pe acolo un festival al palinci cu gratare si tot tacamul ] MA GANDEAM O TURA PE ACOLO CU INTOARCERE PRIN BRASOV SI POATE SI CETATEA RASNOV . Ori unde v-ati duce asfalt curat. Vik. [ 0723616870] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Salutare. Trebuia sa pui alt titlu la topic....poate asa mai arunca omu cate un ochi.... Drumuri bune daca plecati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Palinca si motorul nu merg bine impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 (editat) Chiar imi pare rau ca nu am putut merge. Drum bun ! Editat Noiembrie 3, 2012 de mexykanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate