ICE3ERG Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) Vineri 9 Noiembrie, motociclistii se intalnesc la Party la DRACULAS MC Clubhouse Bucuresti. DRINKS / FOOD / MUSIC / MOTORCYCLES Petrecerea este deja binecunoscuta ca fiind ca lumea ca la balamuc ! ALL BIKERS WELCOME Editat Noiembrie 4, 2012 de ICE3ERG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Vineri 9 Noiembrie, motociclistii se intalnesc la Party la DRACULAS MC Clubhouse Bucuresti. DRINKS / FOOD / MUSIC / MOTORCYCLES Petrecerea este deja binecunoscuta ca fiind ca lumea ca la balamuc ! ALL BIKERS WELCOME Frumos si cu bucurie asteptam vinerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Se poate veni si fara motor? Ca unii (de ex. eu) l-au bagat la iernat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Se poate veni si fara motor? Ca unii (de ex. eu) l-au bagat la iernat Normal, de ce nu ... eu am vazut multi care au venit cu masinile - e drept nu aveau veste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 - A trecut ceva timpa de la ultima petrecere organizata de DRACULAS Prieteni, amici, frati .. ne vedem acolo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2012 (editat) Ce playlist frumos am facut pt party, abia astept! http://www.youtube.com/watch?v=5G1scyA3UZs Si inca o surpriza: Editat Noiembrie 7, 2012 de ICE3ERG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 ce-i acolo? pare o casutza foarte modesta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2012 (editat) 7.nov. @Vladdygo: Pai ce'ai vazut, gardu' ?! Vino linistit si pus pe petrecere, ca o sa'ti placa tare. 8.nov Editat Noiembrie 8, 2012 de ICE3ERG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Ce playlist frumos am facut pt party, abia astept! [media]http://www.youtube.com/watch?v=5G1scyA3UZs[/media] Si inca o surpriza: super tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2012 Diseară, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Diseară, da? am fost, am jucat darts-am ajuns in semifinale, m-am distrat; a fost la fel de bine, asteptam viitoarea petrecere salutari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Se intimpla in fiecare vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate