Hyena986 Postat Aprilie 1, 2014 Autor Share Postat Aprilie 1, 2014 aaaaaaaaaaa da acum stiu mi a placut ca n ai abandonat big ul am mers o perioada si eu cu unul si chiar am vrut sa mi cumpar insa nu s a nimerit asa ca bere sa fie daca ne intilnim cum sa il abandonez... eu pe ce imi mai faceam de cap ? Mai bine cumperi furtune second japoneze din anii '90. m-am uitat la cealalta si are furtunele ei de fabrica in stare foarte buna... cand schimb rezervorul din dreapta (care a suferit un mic accident) am sa schimb si furtunele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Salut barbate, cum merge rata ? (eu asa-i zic DRului meu ) Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Iulie 5, 2014 Autor Share Postat Iulie 5, 2014 pai merge... i-am schimbat motorul ca ala al ei a crapat... dar cel nou merge bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 E un tanc fara moarte, care te duce oriunde si iti cere f putin. Tot spunea lumea de consumat ulei, al meu nu manca deloc ulei (nu faceam offroad) si consuma benzina 5% Sa ai parte de el, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate