Vrsv Gunoier Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 Asa cum spune si titlul, ca sa profitam de vremea inca frumoasa, as pleca duminica la o plimbare cu atasul pana la Ploiesti, sau alt oras apropiat de Bucuresti unde as putea sa ma intalnesc la un ceai cu motociclisti din alt judet/oras. Daca se anunta macar un alt participant plimbarea este batuta in cuie. 0721 888 403 ursu Duminica la ce ora vreti voi si unde vreti voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 Nu vreau sa poluez, confirm doar ca vremea e inca ok. Ciorba de peste din Giurgiu port? :| Poate ai noroc si de ceva chopperisti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 Asa cum spune si titlul, ca sa profitam de vremea inca frumoasa, as pleca duminica la o plimbare cu atasul pana la Ploiesti, sau alt oras apropiat de Bucuresti unde as putea sa ma intalnesc la un ceai cu motociclisti din alt judet/oras. Daca se anunta macar un alt participant plimbarea este batuta in cuie. 0721 888 403 ursu Duminica la ce ora vreti voi si unde vreti voi! Daca te hotarasti, te asteptam la Ploiesti cu drag si iesim si noi la o tura prin imprejurimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2012 Daca te hotarasti, te asteptam la Ploiesti cu drag si iesim si noi la o tura prin imprejurimi. Cum am mai spus, daca se mai anunta cineva venim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 Cum am mai spus, daca se mai anunta cineva venim. Poti veni si singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 Urse, care ar fi programul orar? Nenea Petcu, un vin rosu fiert gasim pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2012 (editat) Urse, care ar fi programul orar? Nenea Petcu, un vin rosu fiert gasim pe acolo? Am subliniat : Duminica la ce ora vreti voi si unde vreti voi! Poate s or mai anunta si din imprejurimile Ploiestiului Editat Noiembrie 23, 2012 de planeta v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 Trebe neaparat cu atas?Hai ca am scris corect, ca iar zicea ceva Owene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2012 Trebe neaparat cu atas?Hai ca am scris corect, ca iar zicea ceva Owene. Am zis plimbare Petrica asa ca cine vrea sa vina, poate sa vina si calare pa' soacra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 Trebe neaparat cu atas?Hai ca am scris corect, ca iar zicea ceva Owene. Sa aveti vreme insorita pentru o plimbare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Noiembrie 24, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2012 Sa aveti vreme insorita pentru o plimbare placuta! Daca o veni pana la urma cineva. Deocamdata nu s a anuntat decat Petrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 Urse, care ar fi programul orar? Nenea Petcu, un vin rosu fiert gasim pe acolo? Nici o problema. Si eu, si Banditul va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 din pacate ale mele jucarii sunt la hibernat eram si eu prezent printre voi oricum va doresc plimbare placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Eu m-am pregatit toata dimineata pentru vizita voastra si am plecat acasa pe la ora 14:00 cu o mare nedumerire. De ce, dupa 3-4 pahare de vin, am impresia ca astea sunt cele mai tari motorete din lume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Decembrie 23, 2012 Autor Share Postat Decembrie 23, 2012 (editat) Fac 90 km pe zi cu mobra si sunt satul de mers de unul singur iardin pacate nu m a sunat nimeni dornic de plimbare asa ca... mai mult de atat ce sa fac?sa i scot cu japca din case sau ce? O mica plimbare in familie! O plimbare pe...lac! Un peste prajit Din pacate filmarea cu derapajele pe ghiata nu s a putut urca pe site. Editat Decembrie 23, 2012 de planeta v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate