claudiulro Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 Salutare tuturor, Trebuie sa schimb uleiu din furci , si m-am uitat in manualul de reparatii pentru Suzuki bandit 600 din 97 iar acolo scrie ca trebuie ulei # 10. Poate sa imi spuna cineva ce inseamna # 10. E cumva 10W? La asta se refera? Eventual daca poate sa imi spuna cineva ce ulei e recomandat pentru tipul acesta de motocicleta. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 Exact, 10w este uleiul standard pentru furca. Vezi ca sunt ceva oferte cu tot cu semeringuri si la un pret foarte avantajos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 Simeringuri de ulei Athena si 1L ulei Motul Fork 10W la 70 lei TVA inclus: http://www.performance-shop.ro/pachete-promo-furca-ulei-simeringuri/1407-pachet-41x53x8-95-motul-fork-expert-10w-1l.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 Salutare tuturor, Trebuie sa schimb uleiu din furci , si m-am uitat in manualul de reparatii pentru Suzuki bandit 600 din 97 iar acolo scrie ca trebuie ulei # 10. Poate sa imi spuna cineva ce inseamna # 10. E cumva 10W? La asta se refera? Eventual daca poate sa imi spuna cineva ce ulei e recomandat pentru tipul acesta de motocicleta. Multumesc. Parca e SS-08 care e specificatia Showa, e putin mai subtire decat 10W. Dar pune 10W pt ca oricum e moale furca de bandit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate