unnamed Postat Iulie 11, 2013 Autor Share Postat Iulie 11, 2013 Grija mare in Ukraina. De vreo luna am cinstit militienii din Mukacevo cu 150 de euro. Sa le fie de coliva.... ce s-a intamplat? spaga sau amenda? am inteles totusi ca amenzile sunt destul de mici acolo. tare as fi interesat sa aflu de la tine mai multe detalii despre calatoria in ucraina. cum a fost la vama, cat timp ai pierdut pe acolo? cum sunt drumurile (pt ca fix prin zona aia vrem sa o luam si noi, pe H09, apoi de la Mukacevo pe M06 spre slovacia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat August 30, 2013 Autor Share Postat August 30, 2013 Incadrare gresita in sens giratoriu dupa care am fost obligati sa trecem peste continua ca sa o luam in directia corecta spre Uzhgorod. Indicatorul, evident, era dupa iesirea din sens. Militienii au scos o revista "7 Seri" si ne-au indicat amenda in chirilica - 250-300 euro + 25 e la posta + carnet suspendat....sau 200 euro spaga. Ei bine de aici a inceput negocierea iar numitorul comun a fost 150 euro pt 2 motoare. Cred ca scapam si mai ieftin dar chiar nu aveam de gand sa imi petrec prima zi de excursie intr-un pichet al militiei sovietice. La vama Halmeu a mers repede, mai repede decat data trecuta la Sighet. Cert e ca oricum nu se sta mai mult de o ora pt toata procedura. De la Halmeu pana la Berehove drumul e pulbere. Groapa langa groapa, deci recomand o alta iesire din tara. In vama slovaca se sta mult pt control. si pe noi ne-au luat pentru o nascocire de-a lor. ne-au cerut 30 euro de motor (deci 90) asta dupa amenintari cu tribunalul. le-am dat 15 (cu totul) si toata lumea a fost multimita. revin cu un topic nou despre excursie si multe poze in viitorul apropiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate