ianachim Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 care n.ai porc de taiat si nu multa tuica ai bagat care n.ai familie de plimbat care n.ai cado' prin mall de cautat afla atunci ca DN1. e uscat ZAPADA nu s a anuntat si o SINAIA de pranz as baga doua roti as cam rula... pe la 11.30 m as misca ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 dar nu e FRIG??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 22, 2012 Autor Share Postat Decembrie 22, 2012 ziceau astia un -3 astea temp de speriat .....ce dracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 bravo tie asta-i spiritul drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 vedeti ca sunt unii care merg cu colindul prin metrou acolo e ceva mai cald si poate iese si de-un cico. dar altfel....succesuri fac comanda de semnalizari ....sa pun si pentru voi vreo doua seturi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 22, 2012 Autor Share Postat Decembrie 22, 2012 vedeti ca sunt unii care merg cu colindul prin metrou acolo e ceva mai cald si poate iese si de-un cico. dar altfel....succesuri fac comanda de semnalizari ....sa pun si pentru voi vreo doua seturi ? eu unul zic BRAVO celor cu ideea de cantat in metro colinde sper sa pot ajunge sa i vad si aplaud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 vedeti ca sunt unii care merg cu colindul prin metrou acolo e ceva mai cald si poate iese si de-un cico. dar altfel....succesuri fac comanda de semnalizari ....sa pun si pentru voi vreo doua seturi ? oftopic - sergiu, gica contra am inteles ca esti dar . totusi si de ianachim nebunu' alergator te iei ? cumpara mai bine niste portocale si du te la metrou luni sau maine cu mobra pana la sinaia dupa care ai liber la comentarii. la multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 22, 2012 Autor Share Postat Decembrie 22, 2012 oftopic - sergiu, gica contra am inteles ca esti dar . totusi si de ianachim nebunu' alergator te iei ? cumpara mai bine niste portocale si du te la metrou luni sau maine cu mobra pana la sinaia dupa care ai liber la comentarii. la multi ani bula bagam luni un covrig la metrou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 (editat) dap tu baga maine km si luni ne covrigam pe acolo asfalt uscat maine Editat Decembrie 22, 2012 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 stiu ca-s gica contra dar nebunu alergatpr chiar imi place tocmai pentru ca e alergator in rest fiecare cu "cucul" lui . unii cu colindul altii cu sania etc. pentru mine sania e pentru iarna, motoreta pentru temperaturile cu +, femeia la orice ora, berea sau un paharel de vin cand nu conduc....etc. deci am o alta scara de valori luni nu pot sa vin la metrou ca tre sa primesc popa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 hmmmm....voi astia cu manere si alte chestii incalzite pe la mobra:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 23, 2012 Autor Share Postat Decembrie 23, 2012 bai...BULANGIULE.... care m ai cantat la nevasta ca vreau sa ma dau cu moto..... RUSINE DINU PATRICIU........RUSINE te prind eu pe drumuri..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 (editat) te asteptam la metrou Editat Decembrie 23, 2012 de silencer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 (editat) te asteptam la metrou Ianachime....la faza cu metroul nu te mai salveaza nevasta . (daca n-as exista eu...pe cine ati mai injura ? ) ) e iarna...mai fac si eu misto ca de altfel sunt pasnic. as mai sta la glume cu voi dar tre sa ma duc la cimitir sa-i curat mormantul unui mare motociclist ... care la fel ca voi visa numai la motociclete ...fie-i zapada usoara Editat Decembrie 23, 2012 de Sergiu_Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 23, 2012 Autor Share Postat Decembrie 23, 2012 Ianachime....la faza cu metroul nu te mai salveaza nevasta . (daca n-as exista eu...pe cine ati mai injura ? ) ) e iarna...mai fac si eu misto ca de altfel sunt pasnic. as mai sta la glume cu voi dar tre sa ma duc la cimitir sa-i curat mormantul unui mare motociclist ... care la fel ca voi visa numai la motociclete ...fie-i zapada usoara RESPECT...pentru ultima fraza! e uite de aia am lasat vorba sa ma arda si sa ma bage intr un borcan de NUTELA sa nu si mai piarda lumea timpul cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 bai...BULANGIULE.... care m ai cantat la nevasta ca vreau sa ma dau cu moto..... RUSINE DINU PATRICIU........RUSINE te prind eu pe drumuri..... WTF ? tu si "motivul nevasta"/ a murit un zeu astazi , brutus. Libertate, fraternitate. jos cu feminismul. huo ianachime, m-ai dezamagit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 23, 2012 Autor Share Postat Decembrie 23, 2012 WTF ? tu si "motivul nevasta"/ a murit un zeu astazi , brutus. Libertate, fraternitate. jos cu feminismul. huo ianachime, m-ai dezamagit. fataaaaa MI A FOST FRICA S.O FAC SINGURICA...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 (editat) si mie, de asta m-am insurat apoi am invatat lectia acum platesc mda, la asta ne refeream http://www.youtube.com/watch?v=ZK0bK-Eh3nA btw. e "stereo" Editat Decembrie 23, 2012 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 23, 2012 Autor Share Postat Decembrie 23, 2012 (editat) si mie, de asta m-am insurat apoi am invatat lectia acum platesc mda, la asta ne refeream http://www.youtube.com/watch?v=ZK0bK-Eh3nA btw. e "stereo" or veni si astea 2 la metrou.....?sau nici nu stiu ca avem asa ceva in capitala....ca de...fotbalist la metrou nu am vazut ps O TARATURA ..PARDON O...TARANTULA DE AS AVEA IN CHILOTI TI.AS BAGA Editat Decembrie 23, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 io zic sa faci asa : http://www.youtube.com/watch?v=l4ybYK9dyKQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 23, 2012 Autor Share Postat Decembrie 23, 2012 io zic sa faci asa : de unde dracu le scoti .... tare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate