foxbat Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Cum e drumul pana acolo ? e de " 2 " sau " 4 " roti ? ma bate un gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 sau poate pt aia mai .co.io.si de 3..... aseara ii arata pe aia din SINAIA care stau in cartierele mai cocotate ca nu au cum sa ajunga acasa iar vrei sa ne suni sa te scoatem de sub zapada????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2013 n am de 3, am 2 si 4 iarta ma, cand te am sunat sa ma scoti ? ai suant tu si harea ( si inca odata multumesc ) sa ma intrebati de bine eu am spus ca vreau acasa si ca m-au blocat unii in Lehliu _ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 am fost eu cu masina,de la petrosani pana la voineasa,drumul e destul de rau pe unele portiuni dar per total cu masina ii ok,cu motoru nush ce sa zic,sunt portiuni cu zapada pe drum si destul de mult polei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 n am de 3, am 2 si 4 iarta ma, cand te am sunat sa ma scoti ? ai suant tu si harea ( si inca odata multumesc ) sa ma intrebati de bine eu am spus ca vreau acasa si ca m-au blocat unii in Lehliu _ e ..cand... stia TOT MOTOCICLISM.RO..... "VEDETO" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2013 am fost eu cu masina,de la petrosani pana la voineasa,drumul e destul de rau pe unele portiuni dar per total cu masina ii ok,cu motoru nush ce sa zic,sunt portiuni cu zapada pe drum si destul de mult polei... mutlumesc, deci e deschis pana la petrosani. e ..cand...stia TOT MOTOCICLISM.RO..... "VEDETO" maestre, pot sa te ating ? in pana mea, n aveam net decat pt cateva ore, nu pt 1 saptamana cum am tinut aia drumurile blocate, ca-n Papuasiomania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 mutlumesc, deci e deschis pana la petrosani. maestre, pot sa te ating ? in pana mea, n aveam net decat pt cateva ore, nu pt 1 saptamana cum am tinut aia drumurile blocate, ca-n Papuasiomania FATA... IAR AI BAUT??? CUM BEI ...CUM NU MAI TII LA LOL... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2013 se scrie LOV de la LOVE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Azi conform Situatia D N DN 7A km 40+000 - 81+025 Voineasa - Obarsia Lotrului/VL , zapada 1-2 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2013 imi strici ZEN-ul > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Vezi sa nu faci ca asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2013 mai, ala e ducati , nu fac hondele 'd'astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 (editat) imi strici ZEN-ul > Ia uite aici exemplu > http://askmichel.icoder.com/snow-moto-bike/ Editat Ianuarie 8, 2013 de Old Steed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 mutlumesc, deci e deschis pana la petrosani. da,e deschis pana la petrosani,portiune intre obarsie si petrosani e mai rau,dar merge...distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 (editat) mai, ala e ducati , nu fac hondele 'd'astea Imagini inedite, primite cu cateva momente in urma de la iesirea din acest weekend. Normal, hondele se aseaza prea bine pe parti. Editat Ianuarie 12, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 (editat) Ce ea mancat pe aia in c*r... Nu sunt romani dar totusi... Ala e drum de moto... nu au timp toata vara. Editat Ianuarie 12, 2013 de laur26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 12, 2013 Admin Share Postat Ianuarie 12, 2013 Ce inseamna Goldwing, motor facut cu cap, cazi si nu zgarii decit protectiile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_life Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Imagini inedite, primite cu cateva momente in urma de la iesirea din acest weekend. Normal, hondele se aseaza prea bine pe parti. daaaaaaa...din experienta stiu si eu cum "se aseaza" hondele pe asfalt, silverwing, goldwing... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2013 fost .din motive de servici am scurtat.gaiestti gura foii tg puciosa si apoi am injurat gps ulmca nu stime de noul drum spre dn1 decatprin moreni.poze patrupede soon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 12, 2013 Admin Share Postat Ianuarie 12, 2013 Am alunecat si eu vara trecuta cu LT-ul, exact in aceeasi pozitie s-a asezat, pe protectiile de motor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate