freshutzu Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Salutare, stie cineva unde pot repara un CDI de Yamaha XS400 din 1989 Multumesc stie cineva daca pot adapta un alt CDI de la alt model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 ia legatura cu cu acestia, http://www.facebook.com/SkrSuperBikes am vazut pe forum ca au mai cumparat CDI-uri de la ei si a fost si ieftin, 250 lei / cilindru( userul Eliadar a dat 500 lei pentru 2 bucati la Africa Twin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario_p2 Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 da se poate repara si se potriveste si altceva te rog contact 0729662267 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2013 da se poate repara si se potriveste si altceva te rog contact 0729662267 da se poate repara si se potriveste si altceva te rog contact 0729662267 mersi, te sun dimineta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Se pot pune 2 CDI de DC daca stii sa le legi,ambele costa pana la 200 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Se pot pune 2 CDI de DC daca stii sa le legi,ambele costa pana la 200 ron. doua de scuter chinezesc adica. si curba de avans care e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 doua de scuter chinezesc adica. si curba de avans care e? De kymco people de 150 dar grija sa fie de DC ,mai ales ca taiwanezii au ambele variante la vanzare.Curba de avans este similara ca la xs 12-14 grade/8000rpm.Pe xs am pus eu si vb din experienta ca merge bine.Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 De kymco people de 150 dar grija sa fie de DC ,mai ales ca taiwanezii au ambele variante la vanzare.Curba de avans este similara ca la xs 12-14 grade/8000rpm.Pe xs am pus eu si vb din experienta ca merge bine.Ai PM. pai 12 sau 14 grade? da, sunt unele tci/cdi-uri care merg de pe la scutere. problema e ca sunt multi care proptesc o groaza de aprinderi de astea fara sa se documenteze si dupa aia ori spun ca nu mai ai putere motoarele ori ca nu stiu de ce la tacane ) n-am nici un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Nu am patit,aia e frizerie ce fac altii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 ia legatura cu cu acestia,http://www.facebook.com/SkrSuperBikes am vazut pe forum ca au mai cumparat CDI-uri de la ei si a fost si ieftin, 250 lei / cilindru( userul Eliadar a dat 500 lei pentru 2 bucati la Africa Twin) Recomand, am avut cateva colaborari si cateva motoare reparate la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate