andutzu_85 Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Bă Boss, da' tot fără carene? Nu puteai să fugi până la mine la o ciocolatâ caldă, dacă tot ai ieşit? Eu de marți sunt ON, weekend frumos să fie şi poate trag o fugă până în Humor. boss..tot ...inca nu le-a terminat de vopsit omul....as fi venit sincer...dar a fost al naibii de frig si am mers doar pana la campulung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Abia astept sa-mi scot motoreta din service sa ies si eu cu bajetii » Post actualizat in 11 Mar 2015 13:36 Na ca s-a frecat vremea... Cica asa e pana duminica inclusiv.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 incepand de luni o sa fie senin si temperaturi peste 10 grade, deci e ok de dezamorteala. In 2 saptamani o sa fie si motoreta mea gata... sper.. » Post actualizat in 17 Mar 2015 13:16 Lucrurile s-au intamplat mai repede decat ma asteptam si astazi am scos motorul din service spre bucuria mea. Duminica se anunta vreme buna, are cineva chef sa iasa la o plimbarica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Azi nu cred ca pot sa vin, ma retine ninsoarea )))))) A d.racu vreme cand credeam ca se termina uite ce a venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Stiu ) eu ma bag daca e. Offtopic cine imi poate inchiria o remorca moto, pe sambata am nevoie, de adus un motor de la Satu Mare judetul SM 0758366151 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Eu am iesit si ieri un pic.. pana la Campulung, si la intoarcere m-a prins ninsoarea aia crunta. Nu pot sa va spun... ceva de speriat. Am facut 2 ore si manusile si papucii fleasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 (editat) Pai hai sa ne organizam.. eu, Petru xxl, cine se mai baga? Editat Martie 19, 2015 de Dragonn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 (editat) Un loc de intalnire si o ora aproximativa. Luni am fost pana la Milisauti, cand sa fac dreapta la gara mica mi-a fugit fata aveam 10km/h cred, nu eram pe linie sa zic ca a fugit pe metal, nici nu am avut timp sa imi dau seama ce se intampla din instinct cred am pus piciorul drept jos, motocicleta si-a revenit si mi-am continuat drumul nu m-am mai uitat in spate sa vad ce s-a intamplat. Banuiesc ca era praf si mizerie deaorece cand m-am intors l-am vazut pe baiatul ala cu probleme curata sina de cale ferata. Edit am rezolvat cu remorca am gasit un bus. Editat Martie 19, 2015 de petru_xxl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Tu eşti din SV sau Rădăuți? Dacă vi de la SV cel mai bine ar fi să ne întâlnim pe la vre-o 11:00 în fața la Pensiunea Monte Carlo ca să fie mai uşor pentru tine să ne găsim. Dacă nu, propuneți voi şi eu vin. Sunt din SV, pensiunea Monte Carlo unde e? Nu am fost de multe ori in Radauti, stiu ca la intrare e o benzinarie. Petrom » Post actualizat in 19 Mar 2015 21:31 Daca mergem la Putna n-are rost sa vii tu. Petru xxl, tu de unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 eu inca nu pot sa promit nimic....sansele sun impartite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Petru xxl e din SV? sa stiu vin cu el sau singur in cazul in care andutzu nu poate veni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Aha. Atunci ramane sa ne vedem duminica la 11:00 in fata la Monte Carlo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 liviule ai inviat? unde ai fost plecat. nu te-am mai vazut pe aci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 E ok! Si ce daca ploua? Am mers si pe ploaie si pe ninsoare si pe gheata anu trecut pe Rarau cand am si cazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Asa da soare, frumos afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Am venit cu motoru' la serviciu. Asta da vreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 s-a rezolvat...prezent....numai sa nu o ia vremea razna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Andutzu da-mi un sms sa-mi spui unde si cum ne vedem maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Lasa ca urmatoarea v.a fi cu mai mult soare si poate ne intindem mai mult. Pentru prima pe anu asta a fost super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Pai urmatoarea va fi dupa Pasti, nu? Daca va trece prin cap sa mai faceti una inaintea celei de dupa pasti, dati de stire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 cu voi a tinut vremea..cu mine nu a prea vrut ...da nu-mi pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Te.a udat rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 eiii..nu chiar din milisauti pana acasa...vreo 70 de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Iti dai seama cat vin trebuie sa bei sa te faci ranga sa uiti de ploaie ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 » Post actualizat in 22 Mar 2015 20:13 Lasă că a fost frumos! De abea aştept următoarea ieşire împreună. Deasemenea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate