Vizitator ala cu F-ul Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 (editat) Cine stie, poate isi mai revine putin vremea. Insa pentru moment am tras motorul pe dreapta. Astazi am mers si mi-am platit o factura la Radauti si m-am intors congelat. P.S: Dupa ziua de azi, declar sezon inchis. Imi pare bine ca am facut plimbarea pana in Mureseni si nu am lasat pe cand am programat eu. Dupa o zi intreaga de lapovita si ninsoare, mi-am bagat conserva total la hibernare. Hai cu sezonul 2014! Editat Octombrie 3, 2013 de liviugsx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Si ce zici daca se anunta iar zile cu 15C? Vremea schimbatoare de anul asta, nu ne lasa inca sa tragem concluzii. Eu mai vreau o iesire, macar una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Pai sa fie, nu-i greu de dat prelata jos si saculetul dupa casca. Anul trecut am facut ultima tura pe 1 decembrie, sa speram ca si anul asta ne va permite. Insa sansele sunt slabe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 se schimba vremea in bine...azi am vazut ca totusi mai am asigurarea pana pe 13.10 inclusiv...deci...ne bagam pe un rarau sapt care vine, daca nu e zapada sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Din pacate eu nu pot, i-am promis nevestemi ca merg cu ea la ai ei. Toata vara am ars-o, acum trebuie sa platesc. Sunt disponibil si pe 20.10 - 27.10. Daca amanati si este vreme buna, vin si eu. Daca nu, va astept cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Decat sa va certati, mai bine punem de-o plimbare pana pe Rarau in ultima duminica din octombrie. La intoarcere trecem pe la ''baciu'' sa degustam ceva bunatati... Cine se baga? P.S: Toate astea daca-i vremea buna. suna bine...totusi eu am numerele valabile pana pe 10...si stau asa la cumpana...daca as sti ca mai e vreme buna...as mai scoate un set Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 (editat) Maine de pe la 13:00 pana pe la 17:00 "am liber", insa nu ma pot deplasa prea departe de casa. M-am gandit la o plimbare scurta in zona, pana la Putna. Se baga cineva? Facem o plimbare Radauti - Putna si retur, zambim frumos in poza, cautam un restaurant ok sa ne delectam cu ceva bucate, punem tara la cale... P.S: Scuze daca am postat prea tarziu, dar de abea acum am reusit sa planific ceva. Editat Octombrie 5, 2013 de liviugsx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Maine de pe la 13:00 pana pe la 17:00 "am liber", insa nu ma pot deplasa prea departe de casa. M-am gandit la o plimbare scurta in zona, pana la Putna. Se baga cineva? Facem o plimbare Radauti - Putna si retur, zambim frumos in poza, cautam un restaurant ok sa ne delectam cu ceva bucate, punem tara la cale... P.S: Scuze daca am postat prea tarziu, dar de abea acum am reusit sa planific ce ceva. nu e rea ideea doar ca e cam subtirel afara...acu am aruncat ochii pe termometru si e -1... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 (editat) Nu-i problema, am mers si la -9 grade cu viscol la Mihaileni. Cred ca pana maine la amiaza o sa mai urce putin gradele in termometru, daca nu le ajutam noi... Editat Octombrie 5, 2013 de liviugsx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 eu mai am inca ,,mici urme de muci,,pe la nas...dar...vedem cum evolueaza vremea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Mi-am postat adresa de facebook in profil, daca te gandesti sa vi ne auzim. Pana una alta, fiecare are alte planuri, am ramas doar eu si eu. Probabil ca am sa ma las pagubas si eu. Daca se organizeaza ceva, ne auzim la un tel ( il am postat pe facebook ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Mi-am postat adresa de facebook in profil, daca te gandesti sa vi ne auzim. Pana una alta, fiecare are alte planuri, am ramas doar eu si eu. Probabil ca am sa ma las pagubas si eu. Daca se organizeaza ceva, ne auzim la un tel ( il am postat pe facebook ). m-am hotarat eu cu un preiten da merem pe mestecanis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Pana la urma pe la 13:00 m-am gandit sa urc pana in Palma, daca nimeni nu iesea pe nicaieri. La vreo cateva min dupa ce am ajuns ma suna un prieten, stabilim sa mergem pana la Izvoarele Sucevii sa vedem o motocicleta, iar de acolo dupa indelungi negocieri cu sotia, am ajuns pe Rarau. 2 masini de nebuni, un motociclist aiurit si un frig de crapau pietrele si o luau la vale pe serpentine, reteta unei duminici palpitante. Vicovu de Jos - Sucevita - Vatra Moldovitei - Sadova - Izvoarele Sucevii, la intoarcere am urcat pe Rarau si am ocolit prin Suceava. Rarau - C-lung - Gura Humorului - Suceava - Radauti - Vicovu de Jos. Am ajuns acasa inghetat pe la 21:00, dar cu zambetul pe buze. A fost o plimbare frumoasa, dar tot odata si ultima pe acest sezon. Eu spun stop si astept urmatorul sezon sa ne bucuram de motocicletele noastre si locuri frumoase spre care se ne indreptam de fiecare data cu drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Frumos trase.si eu ieri am fost plecat la o plimbare,dar nu mi-a fost atat de frig datorita echipamentului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 ma gandesc de mult la traseul asta...inca nu sunt hotarat(sa vedem cum o sa fie vremea in weekend-pt o tura de 300 km ar trebui sa fie putin soare, macar pe valea bistritei). pt o ultima iesire anul acesta. sambata sau duminica. ar fi cineva interesat? ne intalnim pe traseu cumva. anybody? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 si mie mi-e dor de mirosul de feriga de pe valea Bistritei, dar nu am elicopter pt Dorna Arini-Poiana Teiului. Prea rau drumul, cum dealtfel este si Frasin -Brosteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 putem schimba traseul...era o propunere doar. pe la 11 max plec din dorna pe traseul de mai sus...daca mai iese careva ne vedem pe traseu...noroace. tura de ieri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 (editat) Cateva piesaje frumoase, pacat ca ieri vremea a fost mai ciuda. Astazi am fost in Horodnic, foarte frumos afara. Era fain de o Putna. Editat Octombrie 13, 2013 de liviugsx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 ieri de la Gura Hum pana dupa Tg Neamt vremea a fost cam horror...in rest senin ca vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 o plimbarica duminica dupa ora 10, intentioneaza cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 nu mai am asigurare...declar sezonu inchis din pacate....bafta si calatorii faine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Eu mai am asigurare pana pe 1 noiembrie, dar trag si eu pe dreapta dupa tura din seara asta de la NGR. Salutare tuturor si o primavara cat mai timpurie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Pranzul de duminica-pretextul, frei-tag, oder frei-zeit... ca fain e de trecut Carpatii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 foarte frumos... pacat ca mi-au expirat numerele ...ca de altfel va insoteam si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Foarte frumos! Felicitari! Cum poate arata "tricicleta", bijuterie pe roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate