draven Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Buna dimineata, am o prietena care ar vrea sa isi cumpere un moto de 125 si ma tot intreaba despre modele. Este mare fan Suzuki, si din ce am vazut pe net au fost scoase gexere de 125 in 2008 si 2010 dar nu gasesc nimic de vanzare. ma intereseaza daca stiti ceva despre model. Va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RenameYourself Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 (editat) Suzuki GSX-R125 din cate am inteles era un proiect al celor de la Suzuki; un fel de replica pentru r125-ul de la yamaha. Din cate am inteles motocicleta asta nu se fabrica. Ar fi trebuit construita in India, si chiar daca ar fi scoasa, ar fi fost valabila doar pe piata moto de acolo,cel putin pentru ceva timp. Sunt ocupati cu Hayabusa si Intruder. Oricum, "The GSX-R125 spied here is not very far away from its launch." Cauta pe google si informeaza-te ! Editat Februarie 7, 2013 de RenameYourself Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Februarie 7, 2013 Autor Share Postat Februarie 7, 2013 Suzuki GSX-R125 din cate am inteles era un proiect al celor de la Suzuki; un fel de replica pentru r125-ul de la yamaha. Din cate am inteles motocicleta asta nu se fabrica. Ar fi trebuit construita in India, si chiar daca ar fi scoasa, ar fi fost valabila doar pe piata moto de acolo,cel putin pentru ceva timp. Sunt ocupati cu Hayabusa si Intruder. Oricum, "The GSX-R125 spied here is not very far away from its launch." Cauta pe google si informeaza-te ! tocmai de pe google am aflat de gsxr 125 si erau numai preview-uri, de asta amintrebat pe forum...http://www.mbike.com/suzuki/gsx-r125/2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Cumpara-i Aprilia rs125 ... si o sa-i placa mai mult decat Suzuki ... are pedigree racing .... pe cand Suzuki ... e praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 /index.php?/topic/687825-suzuki-gsx-r-125/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate