Sari la conținut

RenameYourself

Membru
  • Număr conținut

    161
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RenameYourself

  1. Am avut 636 2005 2 ani (prima mea motocicleta). Am fost foarte multumit de ea si ne-am inteles foarte bine. M-a invatat multe. Cu toate astea,mi s-a parut o motocicleta costisitor de intretinut. Bine,eu am vrut cauciucuri noi,ulei mereu schimbat la timp,am intretinut-o foarte bine. Am schimbat pinionul de tr2 din cutie si ambreiajul + alte modificari pe care le-am vrut eu. Una peste alta,am fost foarte foarte foarte multumit de ea. Am facut-o "varza" in martie si n-o mai am. Imi pare rau totusi,o motocicleta foarte reusita si deosebit de frumoasa dupa parerea mea. M-am suit si pe un 2007,dar cred ca avea ceva probleme pentru ca era foarte galagioasa si nu mi-a placut deloc nici cum merge,nici cum se aude,nici cum arata )Nu-mi plac multe lucruri la modelul ala,dar e numai si numai parerea mea personala si obiectiva. Iti recomand sa te duci sa vezi cateva,sa te sui pe ele si sa le compari. Numai asa o sa-ti faci o idee. Aici pe forum,stii cum e : motocicleta pe care o ai e cea mai frumoasa si cea mai cea Btw,ca ciclistica, ca un motociclist ce foloseste motocicleta pe strada,n-o sa simti diferente decat la nivel de pozitie,inaltime,greutate si diferente la nivel vizua(ma refer la dimensiuni; am impresia ca 636 e putin mai mare) s.a. Baftaa!
  2. Pavel Eduard il chema pe baiat. Din ce am citit pe Facebook,accidentul s-ar fi produs in Bucuresti si ca el ar fi fost de vina. Nu stiu daca e vorba de o coliziune cu alta masina sau pur si simplu o greseala de a lui. Nu stiu mai multe,nici daca informatiile astea sunt corecte. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
  3. Am schimbat eu pinionul de a 2-a cand 636-le meu '05 avea 32K km,deoarece "cainii" pinionului erau tociti. Nu-mi place la ea proiectarea carenei fata care se sprijina in RamAir care e din plastic si se rupe foarte repede daca o trantesti dupa un wheelie. Am facut 20000Km cu motorul asta in 2 ani si sunt super multumit de el. Daca ai toba sport trebuie sa anulezi eroarea exup-ului,altfel iti sta aprins "Fi" in bord.Motocicleta e superba si n-am avut ce sa-i reprosez nimic in toti acesti km. Inca ceva: are MARE nevoie de amortizor de ghidon ! Altfel te tranteste repedee. Daca mergi normal cu ea si este intretinuta ,orice motoreta o sa te tina Bafta multa !
  4. Foarte proasta ideea sa-l faci naked. Strange niste banuti si fa motocicleta aia sa arate bine, nu sa arate ca un gunoi. Mi-am dat si eu carenele jos ca sa poata lucra mecanicul meu la motor. Am iesit weekendul trecut cu ea sa vad ce a iesit si care sunt imbunatatirile. M-a oprit politia pe motiv ca m-a auzit de la 2mil de kilometrii si pentru viteza. M-a intrebat asa : " Unde te indrepti cu panarama asta de motocicleta domnule?" Imi venea sa spun cateva.. dar m-am abtinut. Motoreta nu avea carena fata si cele laterale. Nu cunosc pe nimeni in Constanta sa faca asa ceva.. dar poti incerca sa treci pe la mymoto si mai e un service acolo(nu stiu cum ii spune acum- e pe undeva pe langa casa de cultura) si sa ii intrebi pe baieti. Poate se ocupa chiar ei. Numai bine !
  5. Si 1000 k5-k6 a fost rechemat in SUA pentru ca li se rupea cadrul in doua Celor care aveau crapaturi la sudurile cadrului (de langa ramair-uri- >pentru ca de acolo se rupeau)le schimbau cadrul cu totul si celor care nu aveau nimic li se puneau niste bare care sa mentina cadrul intr-o singura piesa , adica sa-l rigidizeze. Am citit cazuri si despre 600/750, dar nu sunt asa multe ca cele de 1000. Cred ca pe atunci suzuki avea mari probleme de proiectare in principal si lipsa controlului calitatii
  6. am cautat pe forum, dar nu am gasit. Mai caut; daca nu, incerc direct pe ebay. Ma gandeam ca exista cineva care le face direct
  7. Saluut ! Exista cineva care poate realiza asa ceva ? Sunt interesat. Din cate stiu, sunt legale,deoarece au lupa si tot ce trebuie. Ce parere aveti? http://www.youtube.com/watch?v=UtBVsOtakbM
  8. NU ! Modelul 600 K4 Nu are aceasta problema. Poti merge linistit. Verifica ce verifici de obicei la o motocicleta pa care vrei sa o cumperi: carene, cadru (sa nu fie indoit sau altceva), frane,pornire.. testeaz-o ! Cupleaza toate treptele,vezi cum accelereaza.. placute..zgomote etc. Stii si tu povestea. Daca nu ai multa experienta.. mergi cu cineva ! Te ajuta mult asta
  9. @ Daan prietenul meu, glumeam cu faza cu wheelie-ul Nu te mai supara asa, doar n-oi fi tampit si nici posesorul ei nu ar fi de acord. O sa o desfac (carene + rezervor) si o sa ma uit bine la suduri. Atata tot Stai linistit Va multumesc tuturor pentru pareri ! M-am mai linistit putin
  10. Inteleg perfect ce spui Cesar si iti multumesc pentru ce ai scris. E logic raspunsul
  11. Mersi Cesar, aveam nevoie de parerea ta. Am citit si topicul cu accidentul acela inainte sa postez aici si am vazut ca esti intr-un fel sau altul "pornit" pe sasiurile astea de GSXR. Stiti cumva daca sasiul de 1000 e acelasi cu cel de 750? Totusi, cmd are un k5 1k , adica exact primul model cu problema asta si cel mai "rupt in 2" si nu se plange de asa ceva. Cred ca ma duc sa vad motocicleta aia, o dau pe o roata si o aduc la pamant mai violent. Il verific de cateva ori si daca nu observ nimic.. il iau.
  12. Salut @ctrad, proprietarul este Daniel , eu sunt din Bucuresti, dar suntem prieteni si primul care a vazut geaca am fost eu. Se poate proba la el in Constanta. Sunt viitor posesor de GSX-R si am vrut sa-mi fac un cadou, dar nu mi s-a potrivit. Geaca este superba si am postat aici pentru ca aveti cu totii suzuki-uri si poate va intereseaza. Numai bine! Salutari din nou Am studiat cateva sute de pagini din acest topic pentru ca vreau sa-mi cumpar un 750 K6. Cea mai grava problema de care am aflat si pe care o studiez de cateva zile este legata de cadrul GSX-R-elor (modelele 2005-2008). Am vazut o poza si cu un 750 k6 rupt in doua. Aflu ca problema este in special la modelele de 1000. Din ce aflu, din 2005 cei de la suzuki s-au profilat pe sudura robotica si din cauza unor erori de programare, sudura nu a fost corecta (sau nu a patruns indeajuns in material). Citisem deasemenea ca nu toate loturile de motociclete au fost afectate si marea majoritate ar fi fost vandute in SUA. Cu toate astea, am vazut cazuri in grecia si franta si cred ca sunt si alte cazuri in alte tari. Am inteles ca cei de la suzuki au facut rechemari in service pentru modelele de 1000 dar asta prin america ( am citit pe http://www.sportbikes.net/forums/sportbike-videos-reviews/406340-07-08-gsxr-1000-frame-breaking-issue-pics-2.html ). Citisem tot asa un caz cu un tip care a murit dupa ce i s-a rupt cadrul in mers, din senin.. lucruri terifiante. Ma gandesc ca poate dracu' nu-i asa de negru si poate problema asta nu exista la toate modelele de gsxr. Tinand cont de toate astea.. nu stiu ce sa fac. Sa ma incumet sa vad K6-le? Sau sa-mi iau gandul de la el? Voi ce spuneti?
  13. Multe salutari ! Imi cer scuze ca postez aici, dar poate e interesat vreunul dintre voi, posesori de gixxere de o geaca dedicata voua /index.php?/topic/703312-vand-geaca-piele-icon-model-deosebit-dedicat-suzuki/ Numai bine !
  14. Exact pe Basarabia am "cazut" si eu. Zic asa pentru ca a fost un accident urat de tot.. Tot cu linia de tramvai.. dar la mine a iesit o fata de pe o strada laterala din dreapta, din fata unui autobuz. A vrut sa faca stanga prin fata tramvaiului si a ramas pe banda 2, perpendicular pe directia mea de mers. Am franat puternic si m-am dat peste cap. M-am ales cu tija in femurul stang si altele. Doar din cauza unei neatentii... Fata avea "cedeaza trecerea" si nu s-a asigurat..
  15. Mi-am masurat circumferinta capului si am 54-55. ( XS=53-54 ; S= 55-56) Ce marime sa aleg? Sa iau XS-ul sau S-ul? Ce spuneti?
  16. Da, ai dreptate. Dar unde merg sa le probez?
  17. Am vazut pe motofit Dar eu vroiam sa probez castile astea, adica imi trebuie un magazin real, nu unul virtual
  18. Salutari ! Curand vreau sa-mi iau o casca noua. Imi plac foarte mult aceste 2 modele Shoei. Folosesc motocicleta pentru mersul in oras(foarte des) si pentru drumuri lungi pe autostrada (des). Stiu ca X-Spirit 2-ul e destinata curselor, pentru o pozitie "sub parbriz" si functioneaza bine in acea pozitie. Sunt mai mult tentat spre xr-1100 dar mi-ar placea, daca sunteti posesori ai acestor 2 casti sa-mi lasati impresiile voastre despre ele Deasemenea, vroiam sa va intreb unde as putea sa probez casti shoei? Auzisem ca au cei de la kronau, in Bucuresti, dar nu sunt foarte sigur. Daca stiti vreun magazin care comercializeaza astfel de casti, va rog sa ma ajutati Mi-ar placea sa citesc impresii, sfaturi si mai ales cum se comporta castile astea. Va multumesc !
×
×
  • Creează nouă...