Rocknroll Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Salut. Unul dintre colegii nostri de pe forum, Vulpoiu, se pare ca si-a innoit "parcul" moto cu un boxer Dnepr. A postat un proiect de calatorie in blogul personal. Nu stiu de ce nu a facut public aici pe forum proiectul si l-a "strecurat" in topicul de vinzare al unui Dnepr. Paule, deschiderea am facut-o eu, acum fa tu restul cartilor, nu mai rusinos, ca nu e cazul . Numai bine. Nu mai fi rusinos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Nici o ruşine, iaca , cu hartă cu tot în ce mă priveşte. În ce priveşte pe fiecare să-şi facă propria hartă http://racitcuaer.wordpress.com/2013/02/03/boxereala-de-primavara/ da nene, rămîne valabil, dacă vii dau un rezervor de benzină (18 litri). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Ca iarna aşa, stînd cu o mînă pe maus, cu una pe tastatură şi în cealaltă cu-n pahar de vin, cu capul răcit în căciulă iar aeroterma suflă-n… sus, îţi umblă mintea la prostii…Ce-aş mai scoate io nipra s-o cunosc, într-o plimbare de primăvară! Bai Total Recall, tu ai trei maini mah? Io tot o prefer pe gagica aia din film, cu trei tate. Hai ca ti-am facut o gluma de primavara, scoate si tu Nipra la pozat, lauda-te si tu ca ai cu ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 traseul este foarte frumos, asteptam poze si impresiile "de dupa". bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 poate plimbarea asta o faci, sa nu aiba soarta la cealalta cu jupiteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Măsa-n dos, dacă nu o fac cu Nipra, măcar cu IJu, că deh, acuma o să hie revizuit pe tăte părţile şi ăla. Deşi, pîn' se pun barbă la barbă cinstiţii boieri.... să se hotărască la o dată... o să fiu sătul de Nipră... Mi-o venit doo idei zilele astea... 1. Cumătru' AdrianS cică vrea să fie nănaş a doua oară, să o boteze şi pe asta. Facem cumătria la Tuşnad ?... 2. Dacă, cu ocazia asta, participînd cîte un plimbăreţ din fiecare zonă istorică a ţării (Moldova/Muntenia/Ardeal) dăm jos cîrpele bozgoreşti şi re-arborăm drapelul naţional? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Vezi tu iar vorbesti prostii ..... acea carpa de care vorbesti atarna si aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Ai citit ca...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Ai citit ca...... Si ai scris ca..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 (editat) Petrica......lasa copilul omului in pace, sa scrie cate/ce o vrea. Nu-l mai deranja TE ROG. Aceeasi rugaminte o am si pentru ceilalti "binevoitori". In speranta ca a priceput tot omu' ..... multumesc pentru intelegere. Editat Februarie 28, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 (editat) şi te întreb, aşa cum pari... eşti profesor cu acte în regulă... ? ..eu oricum am paşaport. Editat Martie 1, 2013 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate