florinblk Postat Iunie 10, 2014 Autor Share Postat Iunie 10, 2014 (editat) Multam man. Daca te referi la kg...nu stiu. Dar nu mai mult decat in stare originala. Daca e vorba de partea financiara...am bagat 3500 lei in ea. Semnalele sunt, probabil, de scuter. Le-am modificat putin, le-am vopsit, convertit pe led-uri... Editat Iunie 10, 2014 de florinblk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinblk Postat Iunie 10, 2014 Autor Share Postat Iunie 10, 2014 Toba mi-a cam dat batai de cap. Standard se auzea infernal...a trebuit s-o reimpachetez de mai multe ori pana am ajuns la un rezultat bun. Am umplut-o cu bureti de inox pentru spalat vase, plus cateva discuri gen supertrapp. O sa fac si un clip video. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Foarte tare,felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slash28 Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 foarte frumos, felicitari gusturile nu se discuta, dar burdufurile alea de pe furca strica designul, furca descoperita si restul detaliilor de naked este placut ochiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Interesant bravooo...si ptr munca depusa.....eu unul as fi optat ptr un bord analogic mimse pare ca se potriveste mai bine cu moto....sucees Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate