Danikon Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Salut Detin scuterul din anunt si am o nelamurire am gasit pe tablita care limiteaza variatorul inscriptia de 6,7 ;reprezinta cumva greutatea unei role? Pe un site de specialitate am gasit set role OEM Peugeot 50cc 16x13 la 7,95 Grame Stie cineva ce greutate au rolele de fabrica ce vin pe scuterele peugeot ? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 iti recomand sa cumperi 2-3 seturi de role. Le testezi pe rand si opresti setul cel mai potrivit. daca apoi te muti intr-o alta zona, deluroasa sa zicem, iarasi schimbi rolele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 The best http://www.drpulley.info/shop/product_info.php?products_id=474 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danikon Postat Februarie 25, 2013 Autor Share Postat Februarie 25, 2013 interesante role ai cumparat asa ceva ? cam scumpte cu tot cu transport in romania poti detalia despre cum se comporta? referitor la ce a spus userul motoreta poate conteaza si cat de tare este arcul de la ambreiaj pentru a putea avea un top speed cat mai mare respectiv sa poti urca in rampa In rampa nu urca mai mult de 25 -30 km/h in stadiul actual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 da,sunt vreo 3-4 tipuri de tarie a arcului de la ambreiaj, e pe culori. si arculetele de la ambreiaj iarasi se schimba tot in functie de tarie, se fac combinatii pana setezi sa plece si sa percuteze cum iti place tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 interesante role ai cumparat asa ceva ? cam scumpte cu tot cu transport in romania poti detalia despre cum se comporta? referitor la ce a spus userul motoreta poate conteaza si cat de tare este arcul de la ambreiaj pentru a putea avea un top speed cat mai mare respectiv sa poti urca in rampa In rampa nu urca mai mult de 25 -30 km/h in stadiul actual Investitia merita. Am cumparat anul trecut si sunt multumit de ele. Raspunsul la acceleratie este instant; se simte in special la iesirea din curbe. Scade si turatia in medie cu ~1000 RPM. Important e sa iti cumperi greutate diferita de greutatea stock. La al meu aveam stock 21 de grame, echivalentul stock era 20 de grame. Nu s-a simtit extraordinar diferenta, insa cum am zis, a scazut turatia si raspunsul la acceleratie era instant. Ma bate gandul ca mai in vara sa mai cumpar un set, cele mai usoare, iar la iarna si ambreiajul dr pulley. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danikon Postat Martie 11, 2013 Autor Share Postat Martie 11, 2013 (editat) Recent am facut o mica revizie la scuter unde am constatat ca, arcul de la ambreiaj are culoare rosie ,cele 3 arculete culoare galbena? Care este ordinea in functie de culoare pt aceste arcuri care este moale ,mediu tare? Editat Martie 11, 2013 de Danikon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 (editat) delete Editat Martie 11, 2013 de Victor_vclic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate