Rocker'sChallenge Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Rocker's Garnic 2013!!! Detalii aici : http://rocker-s.ro/garnic/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 De-un an astept vestea asta! Sa ne revedem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torreto Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Salut Ivan! Inteleg ca tu ai mai fost, cum este drumul? Obiectiv,nu pentru a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Drumul e destul de prost (dar se poate si mai prost de-asa!), ca in Romania...dar acolo am vazut de la Busa si Harley, autobuze BMW 1200 LT sau vapoare Honda Goldwing GL 1200, si pina la motociclete de epoca...adica piese de muzeu pe roti, care au reusit sa invinga traseul cu brio! Am vazut si motoare imobilizate datorita unor defectiuni majore datorate drumului, dar asta-i tot farmecul...sa ajungi acolo si sa te intorci intreg, cu motorul intreg si cu amintirile vii! Exista si variante de drum mai lejere care nu constituie o piedica pentru motoarele mari, grele sau joase! Te astept sa mergem impreuna daca vrei, fiindca aleg de obicei varianta lejera deoarece am foarte mult bagaj pe camila! Deh, confortul costa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torreto Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Multumesc! Abia astept sa ne vedem .... Cred ca o sa ne vedem in Severin .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 De-un an astept vestea asta! Sa ne revedem sanatosi! Tanar si nelinistit mai esti Ivane. Practic Garnic da tonul in afara de nebunii frumosi de la Bike on ice, la adunari. Loc frumos Garnicu. Nu stiu daca o sa bem un whisky si anul asta, mai e timp pana atunci. Daca nu, ne mai revedem noi prietene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Eh, asa-s io, mai nelinistit...dar mi-o trece mie...! Am vrut sa merg si la Bike on Ice, dar am fost plecat in delegatie exact in perioada aceea, asa ca am ratat si anul asta! Iar de baut nu m-am apucat, inca, asa ca tu vei bea o tarie, io un ceai sau suc! Numa' sa ne revedem, ca ne intelegem noi cumva! Apropos, acolo la Girnic te lasa "colonelul" ca sa mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Ma bate gandul sa incerc si eu anul asta.Mai ales ca mi-am luat cutii laterale si am loc de bagaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Mai are loc evenimentul in aprilie? Am auzit un zvon ca s-ar muta in septembrie. Cine poate da mai multe detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 /index.php?/topic/328437-1-mai-garnic/?p=3397044 Informatia este aici...sper sa nu fie adevarata, sa fie o gluma tardiva de 01 Aprilie! Mai este pina atunci, ne mai interesam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neaFane Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Am auzit și eu că s-a mutat în septembrie, mi-am făcut bagajele, mă mai duc sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Am vb cu Radu , organizatorul intalnirii , si intalnirea a fost mutata in septembrie ! Daca intervin ceva schimbari , sau trebuie facute anunturi , sigur va anunta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate