Abused Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) Salut . Stie cineva daca un nou CDI/ECU pentru yamaha r6 care nu contine cititorul care se afla pe contact .. va functiona cu un alt cititior de acelas fel dar de pe alta motocicleta sau vor avea nevoie de programare . Dar daca cumpar un alt CDI care nu este codat acesta va anula imobilizatorul sau va trebui toata electrica schimbata . Multumesc Editat Februarie 27, 2013 de Abused Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stig Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Daca motocicleta nu a fost prevazuta cu imobilizator din fabrica (vezi modelele de pe piata americana) va trebui sa modifici instalatia electrica sau sa o schimbi. De ex. pentru contact apare un pin in plus si se elimina instalatia imobilizatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abused Postat Februarie 27, 2013 Autor Share Postat Februarie 27, 2013 motocicleta a fost prevazuta cu imobilizator .. eu am cititorul de cheie al motociletei dar cdi`ul nu mai functioneaza . am gasit sa cumpar un alt cdi cu cheie / chip dar nu stiu daca cititorul care il am eu va functiona cu un alt cdi ... nu stiu daca acel cititor este codat sa citeasca decat un cod sau citeste si alte coduri pe care le confirma cdi`ul . Alta obtiune ar fi sa le trimit la recodat .. dar asta va dura foarte mult si va ajunge la un pret destul de mare :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 functioneaza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abused Postat Februarie 28, 2013 Autor Share Postat Februarie 28, 2013 Multumesc de raspunsuri ... sunt inca putin in ceata .. cateva persoane imi spun ca yamaha au si cititorul codat si ca va functiona numai in cazul in care cdi`ul si cititorul au acelas cod chip . Am sa sun la yamaha sa vad daca ei ma pot laumri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate