ioneld Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Vand nipru recent restaurat , este inmatriculat si cu acte in regula . Cei interesati ma pot suna la 0740376555 . Pretul 1800 euro negociabil .... mai multe info despre starea lucrarilor la el se pot vedea pe topicul meu "Resuscitarea unui Dnepr " aici pe forum sau alte info la tel...... cumparatorii suna ceilalti .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 5, 2013 Admin Share Postat Martie 5, 2013 Ooo, ce bine arata, superba..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Ne spuneti si noua daca vopseaua e cumparata sau facuta prin combinatii de nuante? As vrea sa-l vopsesc si eu kaki pe al meu si nu stiu cum sa fac,am ceva vopsea de armata dar nu cred ca-mi ajunge.Oricum pare mai inchisa la culoare ce am eu decat a dumneavoastra.Foarte frumos nipru! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 6, 2013 Autor Share Postat Martie 6, 2013 Vopseaua este cumparata de Dani din Ucraina in urma cu doi ani si era de la firma " Sadoline " inclusiv cu intaritor si diluant ..... dar acum nu stiu daca mai gaseste de unde a cumparat-o .....asta doar el poate sa-ti zica daca mai are ceva informatii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Multumesc de info!Cred ca ma risc si dau cu aia de armata,am aprox 1 litru,ar trebuii sa ajunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Vopseaua este cumparata de Dani din Ucraina in urma cu doi ani si era de la firma " Sadoline " inclusiv cu intaritor si diluant ..... dar acum nu stiu daca mai gaseste de unde a cumparat-o .....asta doar el poate sa-ti zica daca mai are ceva informatii . Se gaseste dar din pacate e deja falsificata si aia acolo(are acelasi ambalaj dar cei in interior e facut in garaj sau o sura)nu se compara vopseaua ce o foloseam acu 3,4 ani cu asta de acuma. Este si la noi in tara distribuitor SADOLIN, se face reclama si la tv din ce am vazut,e o vopsea OLANDEZA foarte buna ca calitate,pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate