Tsunami Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 exista vreo norma sa-mi interzica sau sa reglementeze gaurile de prindere? pana acum am avut un suport de plastic de la http://www.trusasanitara.ro/suport-numar-inmatriculare-pentru-motociclete-scutere-mopede/ dar nu mia placut calitatea. te cam chinui. acum suportul s-a spart de la accidentul din toamna si parca nu mi-as mai cumpara de la ei. ar trebui sa gauresc placuta. ceva probleme? voi ati recomanda asa ceva? aveti alta firma de produce suporturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 daca nu gasesti in Vitan sau in metro/carfur cauta o surubelnita cu acumulator si .... spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Ia un cui ascutit si un ciocan. Faci 2 gauri simetrice. Pui 2 suruburi cu cap hexagonal cu piulita (preferabil noi pentru o buna estetica) si dupa strangi suficient. Spor! PS: Nu exista nici o reglementare cu privire la asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Eu am prins numarul de la fosta motocicleta, cu doua suruburi, intre cifre/litere...capul suruburilor, avand 1.5 cm si nu mi-a zis niciun politist nimic..mai ales ca era si o masina RAR, care mi-a inspectat toata motocicleta, de la cap la coada..si 100% a fost atent si na numar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 acuma eu stiam ca nu e reglementare, dar speram sa aflu vreun loc pentru un suport de plastic mai profesional.. Eu am prins numarul de la fosta motocicleta, cu doua suruburi, intre cifre/litere...capul suruburilor, avand 1.5 cm si nu mi-a zis niciun politist nimic..mai ales ca era si o masina RAR, care mi-a inspectat toata motocicleta, de la cap la coada..si 100% a fost atent si na numar.. placile sunt ale politiei, n-are treaba RAR-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiGS Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 eu pe motorul vechi aveam placuta gaurita in 2 locuri si prinsa cu suruburi. Nu s-a luat nimeni de mine, deci nu cred ca este vreo problema. Plus ca numerele sunt ale tale, pentru ca in momentul in care mergi sa inmatriculezi motorul, tu platesti placutele respective. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pl4m4n Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 (editat) baieti astia care isi poarta numerele de inmatriculare indoite sau in asa fel incat sunt cam greu de vazut ..cand va opreste politia ...si va intreaba ce le ziceti ca ...sau indoit de la vant ? ) ca sunt curios mias prinde si eu asa .. dar mie ca imi da o amenda de o sa imi pun dinalea de masina sa fie vizibile mai bine ms poate stie careva triku ps la msg tau cu gaurile...poti sa le dai gauri lejer nu iti va zice nimeni nimik .. ...eu am si pe masina gaurite si la atv ..asa ca nu mia zis nimeni nimik Editat Martie 5, 2013 de pl4m4n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 se sanctioneaza doar daca placuta este intr-o stare neconforma cu standardul , adica in cazul tau daca vrei sa o prinzi cu prezoane de roata si ii trati doua gauri de 8 astfel incat continutul placutei devine nedescifrabil o sa te sanctioneze , poate duce chiar la retinere certificatului de inmatriculare pana la solutinarea problemei ,adica inlocuirea placutei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 eu am numerele prinse cu arici sub codita baieti astia care isi poarta numerele de inmatriculare indoite sau in asa fel incat sunt cam greu de vazut ..cand va opreste politia ...si va intreaba ce le ziceti ca ...sau indoit de la vant ? ) ca sunt curios mias prinde si eu asa .. dar mie ca imi da o amenda de o sa imi pun dinalea de masina sa fie vizibile mai bine ms poate stie careva triku ps la msg tau cu gaurile...poti sa le dai gauri lejer nu iti va zice nimeni nimik .. ...eu am si pe masina gaurite si la atv ..asa ca nu mia zis nimeni nimik numerele alea se poarta ascunse tocmai ca sa nu opresti la politie deci intrebarea cu amenda e degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHaWk Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Eu am adoptat alta soluție. Fiindcă suportul de plastic e urat si slab ca si calitate, aveam 2 variante: suruburi sau banda dublu adeziva. Am ales varianta a doua si sunt foarte mulțumit. Pe mașina am ambele numere cu banda dublu adeziva din Martie 2010. Nu țin mașina in garaj, așa ca îndura soare, ploi, îngheț, etc. La spălătorie se spală normal, fără stres. Mai probez din când in când sa vad dacă stau ok si parca sunt turnate Cum ideea de pe mașina mi s-a dovedit buna, am aplicat-o si la moto. Așa ca din iarna lui 2010, numărul la motor îmi sta prins cu banda dublu adeziva, si sta foarte bine si foarte sigur. Din punctul meu de vedere arata mult mai bine in comparație cu suportul de plastic, nu mai zic de suruburi. De dat jos se da foarte ușor, cu o guta de pescuit se trage prin spatele numărului (stilul "Mămaliga tăiata cu ata"). !!!! Se folosește banda dublu adeziva de EXTERIOR, de buna calitate !!!! Ideal, benzile se lipsesc vertical pt a facilita scurgerea apei prin spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pl4m4n Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 dar tot nu m-ati lamurit care e faza cu nr indoit ) ...deci e la oha..si daca te trage ai puso nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 TI-AM MAI SPUS ODATA: cand numarul e indoit nu opresti, de aia se indoaie! greu nene, greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 COPILE" da guri fara de grija inca nu au ridicat numerele ale de masini cu caractere germane si tu te sperii de niste suruburi sa ne zici cum il cheama pe gabor cand te o opri sa i spunem idiotului ca vibratiile si gropile din romania necesita SURUBURI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 COPILE" da guri fara de grija inca nu au ridicat numerele ale de masini cu caractere germane si tu te sperii de niste suruburi sa ne zici cum il cheama pe gabor cand te o opri sa i spunem idiotului ca vibratiile si gropile din romania necesita SURUBURI tu le ai prinse cu suruburi? eu cautam solutii de suporti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 da un semn treci pe la mine la job si le facem bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 da un semn treci pe la mine la job si le facem bafta vama veche? mai zi-o p-aia cu "copile" ca nu mi s-a mai zis asa de mult.. las ca 2 gauri oi da si eu... ia aicea intrebare. nu te deranjeaza parbrizul ala fumuriu? nici noaptea? mi-am pus si eu unu din 2 bucati de la wundelich si nu mai aveau incolore. cred c-o sa-l tin numai pe cel de jos. la cel original se spargea fileul de aer chiar in casca mea si nu-mi mai puteam auzi cantecele pe care le urlu-n casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 la mine se poate lasa in jos mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate