sparco_alex Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Am cumparat-o de la Geani: /index.php?/topic/687399-vand-aprilia-rs125-2008/ Am o curiozitate momentan.Este aprins EFI si becul rosu cu semnul exclamari in bord.Ce pot face?Geani mi-a spus ca este din cauza ca a scos catalizatorul.Asa este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulmoga Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Da asea este:)iti trebuie un Exap;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Becul cu semnul exclamarii nu este de la rezervorul de ulei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Da asea este:)iti trebuie un Exap;) Si daca nu e 'asea'?! Exup (exap cum zici tu, denumire data de Yamaha) se foloseste la motoarele in 4 timpi! Rs-ul nu e cumva in 2 timpi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Martie 10, 2013 Autor Share Postat Martie 10, 2013 Ce ulei recomandati pt 2T?Nu conteaza pretul...conteaza calitatea. Si lantul cum il ung/curat?Am vazut ca exista pachete spray curatare+ungere.Cum se face?Se da jos lantul pt curatare sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danysan2002 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Uite aici un video pentru lant: Daca ai bani de dat, kit-urile motul de curatare+ungere sunt super, dar in loc de spray de curatare poti sa folosesti motorina, face super treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Ce ulei recomandati pt 2T?Nu conteaza pretul...conteaza calitatea. Si lantul cum il ung/curat?Am vazut ca exista pachete spray curatare+ungere.Cum se face?Se da jos lantul pt curatare sau cum? Motul 710 sau Castrol Power 1 2T Racing. Uite aici un video pentru lant: Daca ai bani de dat, kit-urile motul de curatare+ungere sunt super, dar in loc de spray de curatare poti sa folosesti motorina, face super treaba. Umple desteapta aia toata janta de grasime la prima tura se umple de praf.... + ca ii da prea mult spray. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Ce ulei recomandati pt 2T?Nu conteaza pretul...conteaza calitatea. Si lantul cum il ung/curat?Am vazut ca exista pachete spray curatare+ungere.Cum se face?Se da jos lantul pt curatare sau cum? Frecat bine cu peria cu motorina, pompa de presiune cu apa si uscat cu un compresor. Iasa ca nou . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Martie 14, 2013 Autor Share Postat Martie 14, 2013 Stiti cumva vreun magazin in Bucuresti de accesorii moto?Vreau sa cumpar ulei+sprayuri curatare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Hai ca ai facut o afacere buna ... si ti-ai luat motocicleta ... nu bicicleta ca CBR 125. Apoi ... ulei ... Motul 710 .. am impresia ca a aparut si Motul 800 ?!?! Ia ca e fain e bun. Apoi ... daca mai ai intrebari ... baga la tineri si nelinistit la clasa 125 ... topicul Rs 125 .. gasesti mai multi motoretisti de genul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Aprilie 6, 2013 Autor Share Postat Aprilie 6, 2013 Dupa vopsit, aranjat, spalat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate