Lolo_ID Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 La cat mai multi kilometri !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cips1277 Postat Aprilie 25, 2014 Autor Share Postat Aprilie 25, 2014 Multumesc, sunt zilnic pe ea, nu o las deloc. Am avut o problema cu bobina de inductie, s-a rupt un fir cand am strans-o anul trecut si l-am cositorit. Nu a tinut, m-a lasat bobina -s-a dezlipit firul ala asa ca am schimbat-o si la gunoi cu cea veche. Mi-am mai luat si ceva piese de schmb , pentru orice eventualitate. Maine o scot la o plimbare mai lunga in afara Bucurestiului, sa vad cum se comporta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 pana acum s au scris vreo 2 pagini pe topicul asta dar nici macar o poza cu bestia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate