dragos1972 Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 (editat) asta azi la venire vineri a fost mai albastra situatia.la iesirea din bucuresti a inceput ploaia si vant f puternic, la iesirea din ruse 2 indicatoare cu zapada pe ele si pana la shumen am mers pe viscol, campul alb, copacii imbracati de zapada pe partea din care batea vantul, ceva zapada pe parbrize.dupa shumen, pe autostrada nelipsita ploaie si vant in rafale foarte puternice temperaturi vineri 1-4 grade vremea la piscina a fost ideala compania foarte placuta, a fost o tura frumoasa azi inainte de plecare Editat Martie 24, 2013 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 bravo , ti ai scos parleala deci reclama mascata la honda, stiu eu, ca are doar 30.000 si ca papa putin ( juma de rezervor ) aia cu 2 grade e photoshop P:) In ciuda gerului de afara am ajuns acasa ,in Bulgaria vreme buna, maxima de 7 grade, in Romania lumea mai rea si mai a draq minima de -1 habar n aveti sa mergeti in coloana, vraiste :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 24, 2013 Autor Share Postat Martie 24, 2013 (editat) Deci la Honda daca motorul este inclinat pe cricul mic "mai fura" o linie la benzen ) , de fapt tu stii mai bine ca ai Oonda Editat Martie 24, 2013 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 ) frumoasa mobra, glumeam sa tra 1000 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 si un filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 26, 2013 Admin Share Postat Martie 26, 2013 Ce linie frumoasa are ST-ul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate